K čemu nosit kotníkové boty na podzim?

Kotníkové boty jsou zdaleka nejoblíbenějším typem podzimní obuvi. S koncem léta se většina dam těší na návštěvu obchodů, aby se zásobila svým oblíbeným modelem tohoto typu obuvi. Kotníkové boty se skvěle hodí pro chladnější a deštivé dny. S čím je lze kombinovat?

k čemu nosit kotníkové boty na podzim?

Maxi šaty

Začátek podzimu je ideální dobou pro boho stylizace. Květinové maxi šaty jsou skvělou volbou, zejména v kombinaci s koženými nebo semišovými botami v tmavě hnědém nebo hořčicovém odstínu. K této stylizaci se hodí také černé lakované modely s nízkými podpatky. Celý outit doplňte bundou s třásněmi nebo květinovými motivy.

Mini a legíny

Přestože podzim přináší pokles teplot, nic Vám nebrání cítit se v tomto ročním období žensky a sexy. Pomůže nám klasická malá černá a tmavé legíny, které nám zajistí pohodlí a teplo. Když jdete ven, získejte dodatečnou ochranu před chladem díky džínové nebo kožené bundě. K takovému setu snadno přiřadíme dámské polobotky Wojas v oblíbené verzi.

Elegantní midi sukně

Lodičky jsou boty, které můžeme na podzim bez obav nosit k pracovnímu outfitu. Tmavé klasické modely se hodí k elegantní tužkové sukni a saku. Můžete si je vzít do kanceláře nebo na důležitou schůzku, kde potřebujete vypadat elegantně a vkusně. Značka Wojas má v nabídce dámské kotníkové boty, které splní naše očekávání a budou harmonicky ladit se zbytkem naší podzimní stylizace.

Cigaretové kalhoty a košile

Další elegantní módní stylizací, ke které můžeme nosit dámské kotníkové boty, je kombinace tohoto typu obuvi s cigaretovými kalhotami. Zde doporučujeme kalhoty v šedé nebo hnědé barvě, které se hodí ke světlé hedvábné košili. Tato kombinace oděvů se hodí jak do kanceláře, tak na poloformální banket nebo malou soukromou rodinnou oslavu. V případě potřeby si připravte sako nebo elegantní svetr. Vkusné dámské kotníkové boty Wojas na sloupku navíc zeštíhlí nohy a opticky nám přidají na výšce.

Džínové kalhoty

Dámské kotníkové boty pro každodenní nošení lze nosit s oblíbenými kalhotami většiny z nás, konkrétně s džínami. V tomto případě máme opravdu širokou škálu možností. Pokud si potrpíte na rockové stylizace, oblékněte si kožené modely bot na klínku a džíny s dírami nebo odřeninami. Ti, kteří ocení pohodlí, mohou zvolit například volné modré boyfriendy, sportovní mikinu a ploché dámské boty Wojas např. v béžové barvě. Modely na podpatku se hodí ke kalhotám s rozšířenými nohavicemi. Na druhou stranu tmavé úzké džíny, košile, sako a dámské kožené kotníkové boty splňují kancelářský dress code.

Dámský overal

Přestože je overal spojován především s jarní a letní sezónou, doporučujeme toto řešení i pro podzim. Není to zřejmá volba, ale tento typ oděvu vypadá mimořádně stylově, je velmi pohodlný a skvěle se kombinuje s dámskými kotníkovými botami, které v tomto ročním období často nosíme. Na podzim si samozřejmě musíte pořídit správný model overalu s dlouhými rukávy a nohavicemi po kotníky. Velmi dobře se zde uplatní džínové verze se zavázaným páskem, který zvýrazní pas.