Tradiční brynzová pomazánka – skvěle se hodí k čerstvému pečivu

Vynikající slovenská pomazánka, která nikdy nezklame. Tato tradiční brynzová pomazánka se skvěle hodí k čerstvému pečivu. Na nic nečekejte a vrhněte se do příprav, než bude pozdě, zvládne to každý začínající kuchař i kuchařka!

Tradiční, slovenská brynzová pomazánka
Zdroj: iStockphoto
Co budeme potřebovat:
  • 150 g brynzy
  • 100 g taveného sýra
  • 80 g másla
  • 1 ks větší cibule
  • podle chuti sůl, podle chuti mletý černý pepř, podle chuti mletá červená paprika,
  • podle chuti pažitka

Jak budeme postupovat:

1. Cibuli oloupejte a nakrájejte nadrobno. Dejte ji do mísy s brynzou, taveným sýrem a máslem. Vše dobře promíchejte. Pak přidejte sůl, mletý černý pepř, mletou červenou papriku a pažitku podle chuti.