Krok za krokem vám představíme skvělý recept na tvarohový koláč. Na nic nečekejte a vrhněte se do příprav, než bude pozdě, zvládne to každý začínající kuchař i kuchařka! Ať už si odpolední kávu budete vychutnávat sami nebo přizvete přátele, sladkou tečku v tohoto podobě chutného dezertu ocení všichni.

Co budeme potřebovat:
- 1 balíček sušenek (120 g)
- 4 vejce
- 2 husté řecké jogurty (každý 400 g)
- 250 g sýra mascarpone
- 2 smetanové pudinky (každý 40 g)
- 0,5 hrnku cukru
- 1 vanilkový cukr
Jak budeme postupovat:
1. Žloutky vyšlehejte s cukrem do světlého a nadýchaného krému.
2. Jogurty smícháme se sýrem mascarpone.
3. Do jogurtové směsi přidáme pudink a krátce promícháme, dokud se nespojí
4. Vejce smícháme s jogurtovou směsí a důkladně promícháme.
5. V jiné míse ušleháme bílky do tuha.
6. Bílky přidáme do tvarohové směsi a opatrně, ale důkladně promícháme.
7. Na dno formy vyložené papírem položíme 2 vrstvy piškotů.
6. Do tvarohové směsi přidejte bílky a jemně, ale důkladně promíchejte.
7. Na dno formy vyložené papírem položte 2 vrstvy piškotů, přelijte je směsí a vložte koláč do trouby vyhřáté na 180 °C na přibližně 60 minut (pečte, dokud není suchý).
