Hledáte nějakou novou chutnou nepečenou inspiraci? Rádi byste něco s piškotovým základem? V tom případě tu jste na správném místě! Dnes si společně přichystáme piškotové řezy s božským smetanovým krémem. Díky přiloženému foto receptu a video návodu je příprava této dobroty velice snadná a časově nenáročná.
Už se vám začínají sbíhat sliny? Nasaďte si tedy kuchařskou čepici, vezměte vařečku do ruky a pojďme si společně přichystat tyto piškotové řezy s božským smetanovým krémem!
Další skvělé recepty naleznete také na naší facebookové stránce Prima Kuchařka.
Pokud hledáte nějakou další dobrotu, pak rozhodně vyzkoušejte tento borůvkový dezert!
Výborný recept na piškotové řezy:
Co budeme potřebovat:
- 300 ml mléka
- dlouhé piškoty
- 500 ml smetany ke šlehání
- 500 ml mléka
- 200 g moučkového cukru
- směs krému s van. příchutí na dorty 80 g
- nutella
Jak postupovat:
1) Začneme tím, že si piškoty namočíme v mléce. Piškoty následně naskládáme na dno dortové formy.
2) V míse si vyšleháme mléko, smetanu, moučkový cukr a také směs krému na dorty. Důkladně vyšleháme.
3) V dalším kroku si naneseme polovinu krému na piškoty. Důkladně uhladíme a umístíme na 60 minut do lednice.
4) Jakmile vyndáme z lednice, tak naneseme vrstvu nutelly a uhladíme.
5) Na nutellu naneseme druhou polovinu našeho krému.
6) Na krémovou vrstvu nyní naneseme piškoty, které jsme namočili v mléce.
7) Opět umístíme do lednice na 60 minut.