Máte rádi krevety? Můžete je připravit velmi jednoduše na česneku a víně. Hodí se k nim bagety, které můžete namáčet do vývaru. Jsou opravdu luxusní a přivezete si domů alespoň trochu exotiky.

Krevety na česneku a víně
Co budeme potřebovat:
- 1 kg krevet
- trochu olivového oleje
- 6 stroužků česneku
- 1 dcl bílého vína
- petržel
- chilli
- půl kostky másla
- parmazán
Jak budeme postupovat:
- Krevety rozmrazte a poté je osmažte na troše olivového oleje na každé straně jen minutu. Přidejte rozdrcený česnek, přilijte víno a 2 minuty redukujte.
- Pak je osolte, opepřete a přidejte chilli.
- Do vývaru přidejte máslo a petrželku. Dobře promíchejte a podávejte s parmazánem a bagetou.
- Pokud chcete, můžete přidat trochu citronové šťávy. Užijte si to.
Přejeme dobrou chuť!
Pokud Vás tento recept na krevety na česneku a víně zaujal, sdílejte jej i Vašim přátelům! Inspirujte se také receptem na lososa na medu – Inspirace na zdraví a rychlí oběd!