Bleskový nepečený pamlsek ze zakysané smetany a Salka – děti ho milují

Připravte si tento ovocný nepečený dezert ze zakysané smetany a salka, který milují nejvíce děti. Můžete přidat různé druhy ovoce, podle Vaší chutí nebo chuti Vašich dětí. Příprava je velice jednoduchá a rychlá, proto si tento recept určitě zamilujete. Napište nám do komentářů pod článek, jestli jste už tento fantastický recept vyzkoušeli, nebo jestli se ho teprve chystáte vyzkoušet.

pmalsk
Zdroj: Recetas en Casayfamiliatv

Co budeme potřebovat:

  • Kyselá smetana – 500 g
  • Kondenzované mléko (Salko) – 300 g
  • 1 kelímek hustého bílého jogurtu
  • Želatina – 1 sáček
  • Voda – 150 ml
  • Ovoce podle vaší chuti – (jahody, kiwi, hrozny)
  • Volitelné (želé bonbóny)

Jak budeme postupovat:

1) Zakysanou smetanu vyšleháme s kondenzovaným mlékem a jogurtem.

2) Želatinu necháme nabobtnat v troše vody a potom zahříváním na plameni rozpustíme.

3) Rozpuštěnou želatinu vmícháme do krému – pokud chcete můžete ještě dosladit – a vrstvíme do mísy střídavě s ovocem a kousky želé bonbónů.

4) Vrch dozdobíme ovocem a dáme vychladit do lednice.

Přejeme Vám dobrou chuť!

VIDEO NÁVOD:

Zdroj receptu: Recetas en Casayfamiliatv