Domů RECEPTY Špikovaná krkovice na bylinkách – Pomalu pečená a velmi chutná!

Špikovaná krkovice na bylinkách – Pomalu pečená a velmi chutná!

V tomto příspěvku jsme si pro Vás připravili vynikající recept z naší skupiny Prima Kuchařka, ve které naleznete mnoho dalších a skvělých inspirací na vaření nebo pečení. Dnes se podíváme na fantastický recept – špikovaná krkovice na bylinkách, kterou si zamilujete jak Vy, tak i celá Vaše rodina. Recept nám zaslala p. Jana P. a za to jí moc děkujeme. Pojďme se podívat, co všechno potřebujeme, a jak se tato dobrota připravuje.

Špikovaná krkovice na bylinkách
Zdroj: Prima Kuchařka

Co budeme potřebovat:

  • krkovici
  • česnek
  • sůl
  • kmín
  • mrkev
  • slaninu
  • rozmarýn, tymián
  • máslo
  • červené víno

Jak budeme postupovat:

1) Maso si nejdříve potřeme česnekem, osolíme a přidáme kmín.

2) Mrkev a slaninu nakrájíme a také posolíme. Následně špikujeme do masa. Přidáme rozmarýn, tymián, několik plátků másla a podlijeme červeným vínem.

3) Dáme péct na 160-170 zakryté do měkka. Podáváme s přílohou.

Přejeme Vám dobrou chuť.

Špikovaná krkovice na bylinkách
Zdroj: Prima Kuchařka

Pokud se Vám recept na špikovanou krkovici na bylinkách líbí, nezapomeňte ho sdílet i svým přátelům, kteří si ho určitě také zamilují. Můžete také navštívit recept na tvarohovou capuccinovou buchtu.