Velmi chutná hermelínová pomazánka s jednoduchou a rychlou přípravou

Hermelínová pomazánka je skvělá volba pro milovníky sýrů. Tento recept je rychlý a snadný, a přesto skvěle chutná a může být použit jako pomazánka na chléb, bagetu nebo jako dip.

Hermelínová pomazánka je skvělá jako náhrada klasických pomazánek a dokáže oslnit svým krémovým a sýrovým aroma. Tento recept může být také upraven přidáním různých bylinek nebo koření, podle vašeho vkusu.

Pokud i vy máte svůj oblíbený recept, rozhodně nám o něm napište do naší facebookové skupiny Prima kuchařka a navštivte také skupinu Prima Inspirace, kde najdete každý den spoustu skvělých receptů.
automaticky vytvořený koncept
Zdroj: Jiřina Jiříkovská

Hermelínová pomazánka

Co budeme potřebovat:

  • 2x hermelín – na kostičky
  • 3x vařené vajíčko – na kostičky
  • šunka od kosti – na obdélníčky
  • 1x střední cibule – nadrobno
  • 2x malá Poličanka
  • čerstvě mletý pepř

Jak budeme postupovat:

1. Nejdřív smíchám hermelín, cibuli a majonézu a pořádně promíchám.

2. Přidám šunku, pepř a zase zamíchám.

3. Nakonec do pomazánky vmíchám vajíčka.

Zapečený hermelín se slaninou v listovém těstě s domácími hranolkami

4. Sůl ani není potřeba, ale záleží na chuti každého. Hotovo!

Přejeme dobrou chuť!

Další nejaktuálnější nápady na vaření naleznete na naší hlavní stránce PRIMA INSPIRACE!