Hermelínová pomazánka je skvělá volba pro milovníky sýrů. Tento recept je rychlý a snadný, a přesto skvěle chutná a může být použit jako pomazánka na chléb, bagetu nebo jako dip.
Hermelínová pomazánka je skvělá jako náhrada klasických pomazánek a dokáže oslnit svým krémovým a sýrovým aroma. Tento recept může být také upraven přidáním různých bylinek nebo koření, podle vašeho vkusu.

Hermelínová pomazánka
Co budeme potřebovat:
- 2x hermelín – na kostičky
- 3x vařené vajíčko – na kostičky
- šunka od kosti – na obdélníčky
- 1x střední cibule – nadrobno
- 2x malá Poličanka
- čerstvě mletý pepř
Jak budeme postupovat:
1. Nejdřív smíchám hermelín, cibuli a majonézu a pořádně promíchám.
2. Přidám šunku, pepř a zase zamíchám.
3. Nakonec do pomazánky vmíchám vajíčka.
Zapečený hermelín se slaninou v listovém těstě s domácími hranolkami
4. Sůl ani není potřeba, ale záleží na chuti každého. Hotovo!
Přejeme dobrou chuť!