Zabalte masové kuličky jednoduše do listového těsta – Výsledek stojí za to!

Hledáte inspiraci na nějakou tu slanou chuťovku? V tom případě tu jste na správném místě! Dnes si společně přichystáme fantastický slaný předkrm v podobě mletých kuliček v listovém těstu! Příprava je díky přiloženému foto receptu velice snadná a nenáročná.

Oslovili jsme vás touto dobrotou? Pojďme si tedy společně přichystat tento fantastický, slaný předkrm v podobě mletých kuliček v listovém těstu!

Další skvělé recepty naleznete také na naší facebookové stránce Prima Kuchařka.

fantastický, slaný předkrm v podobě mletých kuliček v listovém těstu!
Zdroj: youtube/Appetizing.tv-Baking Recipes

Pokud hledáte nějakou další dobrotu, pak rozhodně vyzkoušejte tyto masové kuličky!


Masové kuličky v listovém těstě:

Co budeme potřebovat:


Jak budeme postupovat:

1. V míse si smícháme mleté maso, vejce, cibuli, sůl a pepř. Důkladně promícháme a vypracujeme si hezké kuličky.

fantastický, slaný předkrm v podobě mletých kuliček v listovém těstu!
Zdroj: youtube/Appetizing.tv-Baking Recipes

2. Listové těsto si nařežeme na takovéto obdélníky.

fantastický, slaný předkrm v podobě mletých kuliček v listovém těstu!
Zdroj: youtube/Appetizing.tv-Baking Recipes

3. Masové kuličky takto jednoduše zabalíme.

fantastický, slaný předkrm v podobě mletých kuliček v listovém těstu!
Zdroj: youtube/Appetizing.tv-Baking Recipes

4. Umístíme na plech a potřeme vejcem.

fantastický, slaný předkrm v podobě mletých kuliček v listovém těstu!
Zdroj: youtube/Appetizing.tv-Baking Recipes

5. Na vrch umístíme nastrouhaný sýr.

fantastický, slaný předkrm v podobě mletých kuliček v listovém těstu!
Zdroj: youtube/Appetizing.tv-Baking Recipes

6. Pečeme při 220 stupních zhruba 30 minut a máme hotovo!

Dobrou chuť!

Zabalte masové kuličky jednoduše do listového těsta - Výsledek stojí za to!
Zdroj: youtube/Appetizing.tv-Baking Recipes

Navštivte také naši facebookovou skupinu Inspirace na slané recepty, kde najdete každý den skvělé tipy na slaná jídla.


 

VIDEO NÁVOD NA SLANÝ PŘEDKRM: