Tato rajčata jako první zmizí ze stolu: Nejlepší letní předkrm, jaký jsem kdy jedl

Tato rajčata jako první zmizí ze stolu: Nejlepší letní předkrm, jaký jsem kdy jedl! Dokonalé a neodolatelně chutné občerstvení, které připravíte rychlostí blesku a dokonale jím překvapíte návštěvu. Jednoduchý a rychlý recept na fantastický předkrm z youtube kanálu Meister des Geschmackes. Tato letní alternativa k obloženým chlebíčkům vás nadchne.

Ingredience

  • 4 vejce
  • 2-3 velká rajčata
  • Sůl
  • Mletý pepř
  • 5 stroužků česneku
  • 3 PL majonézy
  • 50 g parmazánu
  • Volitelné: Koření podle chuti, bylinky podle chuti, různé druhy sýra, zakysaná smetana, citronová šťáva

Postup

1) Příprava vajec: Do hrnce nalijeme vodu, přendáme na sporák a necháme vařit. Vložíme vejce a vaříme 9 minut natvrdo.

2) Příprava rajčat: Rajčata důkladně omyjeme, odstraníme stopky a nakrájíme na 1 cm silné plátky. Rajčatové plátky poklademe na talíř a ochutíme solí a pepřem.

3) Příprava česneku: Oloupané česnekové stroužky rozmačkáme a nasekáme nadrobno. Česnekem posypeme rajčatové plátky.

4) Příprava vajíčkové směsi: Uvařená a vychladlá vejce oloupeme a pomocí kráječe nakrájíme na kostičky. Do misky s vajíčky přidáme majonézu a vidličkou promícháme.

5) Kompletace předkrmu: Vajíčkovou směs naneseme na rajčatové plátky. Na vrch nastrouháme parmazán a nakonec ozdobíme petrželkou.

Závěr

Tento letní předkrm je ideální pro rychlé a chutné občerstvení. Můžete jej přizpůsobit podle svých preferencí a experimentovat s různými druhy sýra a dresinků. Vyzkoušejte a překvapte svou návštěvu tímto jednoduchým, ale lahodným receptem.