Smart LED žárovky zpříjemní každý víkendový večer

Atmosféra versus osvětlení, to je jasná rovnice. V obývacím pokoji, ložnici i dalších místnostech vašeho domu může být mnohem útulněji, když si pořídíte nové světlo. Můžete zhasnout v pokoji na dálku, což je jen malý začátek. Další výhody poznáte brzy, uživatelský komfort je na první příčce žebříčků moderní elektroniky. Moderní osvětlení lze ovládat z mobilu, proč byste měli chodit až k vypínači? Domácí pohoda, ale také péče o zrak a peněženku, to jsou hlavní výhody, které jsou spojeny s těmito světly. Dáte jim také příležitost?

Khunatorn / stock.adobe.com

Každodenní společník pro váš domov

Jaké jsou největší benefity této nedílné součásti moderní domácnosti? Smart LED žárovky se mohou pyšnit spolehlivým provozem a životností až v řádu několika let. Velkou výhodou je také možnost rychlé změny teploty barev, se kterou můžete relaxovat nebo se věnovat nějaké soustředěné činnosti. Studená bílá nebo teplá bílá, vyberte si, čemu dáváte v danou chvíli přednost. Pak už je váš výběr otázkou stisku jediného tlačítka v mobilní aplikaci, která je připravena nejen pro Android, ale také iOS.  Samotné nastavení bude aktivní hned. Vybírejte si až ze šestnácti milionů barev, k dispozici jsou rovněž přednastavené barevné scény, které se mohou stát zajímavou inspirací.

Tip pro každé roční období

Provozní teplota může být proměnlivá, to znamená, že tento typ osvětlení lze využít nejen v obýváku, ale také v garáži. Chytrý domov je už za dveřmi, stačí otevřít a vejít dál. Pokud si chcete užít volný večer s oblíbenou literaturou nebo pozvat přátele, vždy se přizpůsobí a bude vám dobrým partnerem. Životnost v řádu desítek tisíc hodin je velkým plusem, úspora elektřiny je u dnešních typů osvětlení už samozřejmostí. 21. století jde ještě dál. Zajímají vás podrobnosti? Podívejte se na cel-tec.cz a dozvíte se víc!