Lehoučký máslový krém vhodný jako výplň do všech dezertů: Vezměte jen máslo a dvě další přísady a vyšlehejte

Vyzkoušejte tento fantasticky jednoduchý a lehký máslový krém, který je ideální pro všechny vaše dezerty. S pouze třemi ingrediencemi vytvoříte krém, který je tak dobře šlehaný, že bude lehký jako peříčko. Ať už ho chcete použít do dortů, nepečených dezertů nebo jen tak ke zdobení, tento krém se stane vaším oblíbeným!

Zdroj: cuisine Ahlem

Co budeme potřebovat:

  • 500 g másla
  • 395 g kondenzovaného mléka
  • 3 lžíce Nutelly (nebo jiné čokoládové pomazánky)

Postup přípravy:

1) Šlehání másla: Do misky dejte máslo. Pomocí ručního mixéru ho šlehejte asi 10 minut, dokud máslo nezíská bílou barvu a nebude krásně nadýchané.

2) Přidání kondenzovaného mléka: Pomalu přilévejte kondenzované mléko, přičemž dále šlehejte, aby se ingredience dokonale spojily. Pokud máte rádi jinou variantu, můžete použít také převařené kondenzované mléko.

3) Přidání Nutelly: Na závěr přidejte Nutellu (nebo jakoukoliv jinou čokoládovou pomazánku, kterou máte rádi) a znovu důkladně zašlehejte, aby byl krém dokonale homogenní.

4) Dokončení: Krém pořádně promíchejte špachtlí, abyste zajistili, že všechny suroviny jsou rovnoměrně rozloženy.

5) Použití: Krém je nyní připravený k použití. Je vynikající pro plnění dezertů, nepečené dezerty nebo pro zdobení dle vaší fantazie.

https://primainspirace.cz/2024/02/02/recept-na-zrave-rezy/

Závěr:

Tento ultra lehký máslový krém je rychlý, snadný a neuvěřitelně všestranný. Jeho bohatá, ale přesto lehká konzistence přidá každému dezertu tu pravou třešničku na dortu. Ať už pečete pro rodinu, pro přátele, nebo si jen tak chcete dopřát, s tímto krémem nikdy nešlápnete vedle. Přejeme vám dobrou chuť a spoustu zábavy při pečení!