Přinášíme vám jednoduchou, ale ohromující přílohu, která zaručeně zaujme vaše chuťové buňky – smažené žampiony s česnekem a petrželkou! Tato chutná a aromatická pochoutka je skvělým doplňkem k jakémukoli jídlu. S křupavou kůrkou a jemným vnitřkem nabízí žampiony s česnekem a petrželkou závan domova a autentické lahůdky. Připravte se na chuťový zážitek, který povýší každé vaše jídlo na novou úroveň!
Pokud i vy máte svůj oblíbený recept, rozhodně nám o něm napište do naší facebookové skupiny Prima kuchařka a navštivte také skupinu Prima Inspirace, kde najdete každý den spoustu skvělých receptů.Smažené žampiony s česnekem a petrželkou
Co budeme potřebovat:
- máslo + olej na smažení
- 300 g žampiony
- 1 stroužek česneku
- čerstvě nasekaná petrželka – podle chuti
Jak budeme postupovat:
1. Do pánve s rozehřátým máslem a olejem dejte žampiony v celku – promíchejte a smažte je na mírném ohni dozlatova, po chvíli k nim přidejte česnek nakrájený nadrobno – promíchejte a doplňte nasekanou petrželkou – společně smažte, dokud nebudou žampiony zlatohnědé.
2. Po smažení je přendejte na talíř a podávejte je s láskou a velkou chutí. Hotovo!
Přátelé, přejeme Vám dobrou chuť!