Vepřové nudličky se zeleninou a rýží

Krok za krokem vám představíme skvělý recept na vepřové nudličky se zeleninou a rýží, kterých příprava je velice snadná a velmi rychlá. Na nic nečekejte a vrhněte se do příprav, než bude pozdě, zvládne to každý začínající kuchař i kuchařka!

Vepřové nudličky se zeleninou a rýží
Zdroj: eletmagazin.hu

Vepřové nudličky se zeleninou a rýží

Co budeme potřebovat:

Ingredience:

  • 2 hlavičky červené cibule
  • 1/2 kg vepřové kýty nebo plece
  • sůl, mletý černý pepř – podle chuti
  • 10 dkg uzené slaniny
  • 20 dkg uzené šunky
  • 20 dkg nakládaných okurek
  • 1 lžíce rajčatového protlaku

Čtěte také:

Krůtí čína s hranolkama: Výtečná kombinace tradice a moderní kuchyně

Jak budeme postupovat:

1. Nakrájejte červenou cibuli, maso, slaninu, šunku a nakládané okurky na tenké proužky.

2. Slaninu osmažte v pánvi, jakmile je vyškvařená, vsypejte k ní nakrájenou cibuli a jemně smažte a pak přidejte nakrájené maso, dochuťte solí a černým pepřem – vařte na mírném ohni a podlévejte vodou.

3. Jakmile je maso napůl hotové, posypejte ho proužky šunky, když je maso zcela měkké, přidejte nakrájené nakládané okurky a přilijte rajčatový protlak – společné povařte na mírném ohni a po uvaření odstavte u ohně.

4. Nejlepší přílohou je rýže nebo bramborové krokety.

5. Podávejte s láskou, velkou chutí a radostí.

Vepřové nudličky se zeleninou a rýží
Zdroj: eletmagazin.hu

Přátelé přejeme vám dobrou chuť!