Oživení 200 let staré chaty: Vnuk proměnil zapomenutý dům dědečka v luxusní bydlení

Věk staré irské chaty může zvučet naprosto idylicky, ale realita je někdy jiná, zvláště když se jedná o 200 let starou budovu, která byla opuštěna po dekádu. Avšak nyní se návštěvníci malebného irského Mullinahone mohou těšit na absolutní pohádkový zážitek, díky mimořádné renovaci provedené Jackem Shellym. Tento dům, který dědil po svém dědečkovi, se proměnil z ruiny v perlu.

Zdroj: istock.com

Historie domu a vzpomínky na rodinu

Dům, který Jackův dědeček zakoupil v roce 1959, byl svědkem mnoha rodinných vzpomínek. V něm vyrostlo mnoho generací rodiny Shellyů. “Můj otec, jeho rodiče a jeho pět sourozenců vyrostli v tomto dvouložnicovém domě,” sdílí Jack na sociálních sítích, připomínajíc staré časy bez moderního pohodlí, jako je izolace.

Zdroj: homehacks.co
Zdroj: homehacks.co

Transformační proces

Ačkoliv dům byl opuštěn a chátral deset let, Jack viděl v něm potenciál. Jeho vize nebyla pouze obnovit domov, ale také vytvořit prosperující podnikání. Se svým omezeným rozpočtem 30 tisíc dolarů se Jack pustil do rozsáhlého projektu, s nadějí, že se mu rekonstrukce vrátí prostřednictvím podnikání s Airbnb.

Zdroj: homehacks.co
Zdroj: homehacks.co

Sociální média a podpora

Jackova cesta proměny tohoto domu získala ohromnou pozornost na sociálních sítích, zejména na TikToku a Instagramu. Jeho příběh inspiroval a získal srdce tisíců lidí, což dokazuje, že jeho odhodlání nešlo nevšimnuto.

Zdroj: homehacks.co

Neuvěřitelný výsledek

Díky Jackově odhodlání a tvrdé práci prošel dům celkovou transformací od střechy po základy. Jack proměnil tento domov z minulosti v moderní, útulné a luxusní místo k pobytu. A pokud máte v plánu cestu do Irska, můžete zvážit rezervaci v této nádherně obnovené chatě. V Jackově příběhu vidíme, jak láska k rodinné historii a odhodlání mohou vytvořit něco opravdu zvláštního.

Video celé proměny si můžete prohlédnout zde – https://www.facebook.com/watch/?v=797311360833805