Tenisky všude, kam se podíváte!

Tak schválně v čem jste jako malí lítali venku do roztrhání a některé zlozvyky (jako třeba vyzouvání pata o patu) vám zůstaly i v dospělosti? Ano, nejčastěji s námi takto trpěly” tenisky. Jsou to boty, co něco vydrží a jsou nestárnoucí, stejně jako vy. Za tu dobu ale prošly mírným faceliftem a úpravami, díky čemuž je nosíme nejen na sportovní aktivity, ale také třeba do práce, na kafe do města nebo ti odvážnější rovnou na svatbu. 

V čem jsou tedy tenisky tak skvělé, že se přizpůsobily nejnovějším módním trendům a jsou s námi doteď? Je to pro jejich pohodlí. A taky variabilitu můžeme je nosit víceméně celoročně. Ano, do mrazu a sněhu je raději necháme doma, ale jinak je vynosíme většinu roku. V posledních letech si získaly na oblibě bílé tenisky. A bílé botasky jsou přesně to, na co se zaměříme.

Tenisky na lítačku” i do práce

 Tenisky jsou k dostání v mnoha stylizacích, a proto se dají kombinovat dle vašich preferencí. Bílé tenisky na klínku přidají outfitu eleganci. Jsou tedy těmi ideálními bílými teniskami k šatům. A jakou barvu šatů vybrat? Bílá je univerzální barvou, a proto máte trochu více možností, s čím ji můžete sladit. Zkuste na sebe vzít světle modré košilové šaty a bílé tenisky na platformě nebo již avizovaném klínku a budete se cítit komfortně a zároveň šik. Že bílé tenisky k sukni neunosíte? Ale kdeže! Sukně jsou také skvělým partnerem pro párování s bílými teniskami. Třeba taková dlouhá vzorovaná barevná boho sukně přímo baží po bílých teniskách!

Bílé tenisky nejen pro dámy

Ač se může zdát, že bílé tenisky kupují jen dámy, i bílé pánské tenisky jsou vysoce módní obuví. Zejména příznivci nedbalé elegance tenisky unosí například k béžovým kalhotám. Bílé boty jsou vkusné a zejména v létě nechají vyniknout vašemu opálení. Bílé tenisky můžete využít při volnočasových aktivitách nebo posezení s přáteli. Bílá také skvěle rozzáří outfit laděný do převážně tmavých barev. Pokud rádi nosíte barevná trička s potiskem a džíny, bílé tenisky jsou rovněž tou správnou volbou jak být při každé příležitosti in.

Nejen bílé tenisky můžete s přehledem pořídit na Rieker-eshop.cz, kde najdete obuv dle svého gusta. Bílé tenisky můžete pořídit také s rozličnými aplikacemi, jakými jsou například barevné tkaničky, barevný potisk či perforace. Doufáme, že si uděláte radost a doplníte botník bílými teniskami, ve kterých budete lítat” s radostí!