Pokud se k Vám blíží návštěva a vy nevíte, co rychle vymyslet za dezert, je pro vás tento dnešní recept tím pravým. Ukážeme si společně, jak si připravit vynikající nepečený Milka dezert. Jeho úžasnou chuť si zamilují úplně všichni. Pojďme se společně podívat, co všechno budeme potřebovat a jak postupovat.
Co budeme potřebovat:
Formu s průměrem 19 cm
- 170 g čokoládových sušenek
- 50 g rozpuštěného másla
- 1 PL smetany ke šlehání
Na krém:
- 400 g smetany ke šlehání
- 200 ml kondenzovaného mléka
- 2 PL kakaa
Na polevu:
- 100 g tmavé čokolády
- 100 g smetany ke šlehání
Jak budeme postupovat:
1) Sušenky rozmixujeme, přendáme do mísy a zalijeme rozpuštěným máslem.
2) Přimícháme lžičku smetany a vzniklé sušenkové těsto natlačíme na dno formy, kterou si vysteleme pečícím papírem.
3) Formu odložíme do lednice a pustíme se do přípravy krému.
4) Smetany si nalijeme do mísy a v průběhu šlehání přilejeme mléko. Vyšleháme kompaktní krém. Do jedné části krému přimícháme kakao.
5) Na polevu si nalámeme čokoládu, kterou zalijeme horkou smetanou a vymícháme metličkou dohladka.
6) Na sušenkovou vrstvu naneseme oba kréme i s polevou. Vrch dozdobíte pomocí zdobícího sáčku a dáme vychladit.
https://primainspirace.cz/2021/10/20/jemny-lahodny-a-vonavy-pripravte-si-jablecny-kolac-s-kefirem/
Výsledek je vynikající.
Přejeme Vám dobrou chuť!
Sdílejte tenhle fantastický recept na Milka dezert i s Vašimi přáteli! Určitě si také pochutnají! Můžete si také prohlídnou skvělý recept na dezert s tvarohovým krémem.