BeBe buchta s vanilkovým krémem: Snandá a rychlá příprava!

Hosté za dveřmi a vy nemáte nic na stůl? Jste tu správně! Dnes si totiž přichystáme jednu nepečenou sušenkovou rychlovku, kterou dělám velice rád. Spojením vanilkového pudinku a obyčejných BeBe sušenek nám vznikne opravdu skvělá a nezapomenutelná chuť.

Oslovili jsme vás touto pochoutkou? Nasaďte si tedy kuchařskou čepici, vezměte vařečku do ruky a pojďme si společně přichystat tuto BeBe buchtu!

Další skvělé recepty naleznete také na naší facebookové stránce Prima Kuchařka.

Během chvilky máte hotovo! Připravte si tento výborný nepečený sušenkový dort
Zdroj: bidista.com

Pokud hledáte nějakou další dobrotu, pak rozhodně vyzkoušejte tuto kapsu se sýrem!


Výborný recept na BeBe buchtu:

Co budeme potřebovat:

  • 2 sáčky vanilkového pudinku
  • 1 mléko
  • trochu cukru na dochucení pudinku
  • 100 g másla
  • 3 balíčky sušenek

Jak postupovat:

1) Začneme tím, že si klasicky uděláme pudink, tak jak známe. Jakmile nám pudink trochu vychladne, tak do něj přimícháme máslo.

2) Připravme si plech. Na dno si vyskládáme první vrstvu sušenek. Sušenky potřeme polovinou našeho krému. Rovnoměrně uhladíme. Poté následuje další řada sušenek a na sušenky opět krém. Následně opět uhladíme. Celé to završíme poslední sušenkovou vrstvou.

3) Nakonec umístíme na pár hodin do lednice zatuhnout.