Oslňte své chuťové pohárky tímto luxusním Sušenkovým Karamelovým Dezertem s Jemným Krémem. Tento bohatý a lahodný recept přináší dokonalou rovnováhu mezi sladkým karamelovým tónem a krémovou dobrotou. Perfektní pro sladké chvíle, které si zasloužíte.
Pokud i vy máte svůj oblíbený recept, rozhodně nám o něm napište do naší facebookové skupiny Prima kuchařka a navštivte také skupinu Prima Inspirace, kde najdete každý den spoustu skvělých receptů.Sušenkový karamelový dezert s jemným krémem
Co budeme potřebovat:
Základ:
- 120 g sušenky
- 40 g nesolené máslo
Krém:
- 100 g Lotus Biscoff náplň/karamelová náplň
- 400 g smetanový sýr
- 200 g smetana 33 % s vysokým obsahem tuku
Poleva:
- 100 g Lotus Biscoff náplň/karamelová náplň
Zdobení:
- 6-8 ks sušenky
Jak budeme postupovat:
1. V míse rozdrťte sušenky a přilijte nesolené máslo rozpuštěné v mikrovlnné troubě – promíchejte.
2. Připravte si formu o průměru 18 cm a nasypte do ní Lotus Biscoff sušenky s rozpuštěným nesoleným máslem, uhlaďte a uložte do lednice.
3. Do jiné mísy dejte Lotus Biscoff náplň/karamelová náplň – rozmixujte mixérem dohladka.
4. Následně do něj přidejte smetanový sýr, smetanu 33 % s vysokým obsahem tuku – společně vyšlehejte.
5. Vytvořený krém nalijte na základ ve formě. Pěkně ho rozetřete, uhlaďte a uložte na 1 hodinu do lednice.
6. Do malé misky si dejte Lotus Biscoff náplň/karamelová náplň – rozmixujte mixérem.
7. Polevu nalijte na ztuhlý dezert a znovu uložte na 1 hodinu do lednice.
8. Nakonec ozdobte Lotus Biscoff sušenkami a podávejte s láskou a půvabem.
Přátelé přejeme dobrou chuť!