5 chutných receptů na snadné a rychlé jablečné dezerty

Pokud milujete jablečné dezerty a hledáte jednoduché a rychlé recepty, jste na správném místě. V tomto článku vám představíme 5 chutných receptů na lahodné jablečné dezerty, které vás okouzlí svou sladkostí a vůní čerstvých jablek.

Jablečné dezerty jsou oblíbené po celý rok a nabízejí širokou škálu možností, jak využít sezónních jablek a vytvořit dokonalý dezert pro rodinné oslavy, neformální večírky nebo jen pro sladkou pochoutku večer před televizí. Navíc tyto recepty jsou snadné a rychlé, takže se nemusíte obávat složitého vaření nebo pečení.

Budeme vám představovat různé druhy jablečných dezertů, od klasických jablečných koláčů až po modernější varianty, jako jsou jablečné muffiny, jablečné placky a jablečné štrúdly. Každý recept je vytvořen tak, aby byl snadno proveditelný s běžně dostupnými surovinami a aby vám poskytl sladkou radost s minimem úsilí.

5 chutných receptů na snadné a rychlé jablečné dezerty

Ať už si vyberete kterýkoliv recept, jablečné dezerty vám zaručeně přinesou požitek a potěšení z jejich výjimečné chuti. Takže se pohodlně usaďte, začněte prohlížet tyto chutné recepty a připravte si svůj oblíbený jablečný dezert ještě dnes!


Vezměte 1 jablko a připravte si tento lahodný rychlý a snadný recept

Vezměte 1 jablko a připravte si tento lahodný rychlý a snadný recept

Říká se, že dobrý koláč utužuje vztahy. Tak proč si nenaplánovat odpolední posezení s přáteli nebo rodinou a nepřipravit něco opravdu výjimečného?

RECEPT ZDE


2 jablka a 1 vejce – úžasné jablečné rohlíky jako od babičky

2 jablka a 1 vejce - úžasné rohlíky jako od babičky

Tento recept se hodí vždy, když je návštěva za rohem a vy nemáte připravenou žádnou pochoutku.

RECEPT ZDE


Stačí jen rozmixovat a nalít na plech – Jemný jogurtový koláč s jablky

stačí jen rozmixoval a nalít na plech – jemný jogurtový koláč s jablky

Na nic nečekejte a vrhněte se do příprav, než bude pozdě, zvládne to každý začínající kuchař i kuchařka! Pojďme se společně podívat, co všechno budeme potřebovat a jak postupovat.

RECEPT ZDE


Královský jablečný koláč – fantastická chuť a jednoduchá příprava

Snímek obrazovky 2021 09 28 v 17.12.26

Dnes si ukážeme recept na královský jablečný koláč, který nesmí chybět na žádné oslavě. Skvěle se hodí i k odpolední kávě. Jeho chuť je fantastická a má jednoduchou přípravu, která nezabere velké množství času.

RECEPT ZDE


Stačí Vám jen 2 jablka a vejce – chutné jablečné placičky

stačí vám jen 2 jablka a vejce – chutné jablečné placičky

Dopřejte si hrnek horkého čaje nebo oblíbené kávy, pohodu s rodinou a uspokojte mlsné jazýčky.

RECEPT ZDE