Připravte si vynikající buchtu Orgasmus

Buchta orgasmus je lahodná sladká pochoutka, která spojuje klasickou buchtu s exotickou chutí ananasového kompotu a krémem se šlehačkou a vanilkovým pudinkem. Tento dezert je ideální pro milovníky sladkého a pro ty, kteří hledají něco nového a zajímavého k ochutnání.

Tato buchta je skvělá na oslavu, jako dezert na večírku nebo jako sladká pochoutka pro celou rodinu. Je také relativně snadná na přípravu a s tímto receptem by ji měl zvládnout každý.

připravte si vynikající buchtu orgasmus
Zdroj: Eva Heduš-ka

Na těsto:

  • 2 hrnky polohrubé mouky
  • 1 hrnek cukru
  • 3 celá vejce
  • celý ananasový kompot- rozmixovat
  • 1/2 hrnku oleje
  • prášek do pečiva

Na krém:

  • 2 pomazánkové másla
  • 1 pudink se šlehačkou – koupený
  • 2 vanilkové cukry

postrouhat Margotkou


Jak budeme postupovat:

Těsto:

1) Nejprve si připravte všechny suroviny na těsto. Do mísy dejte 2 hrnky polohrubé mouky a 1 hrnek cukru. Dobře promíchejte.

2) Přidejte 3 celá vejce a důkladně promíchejte. Poté přidejte celý ananasový kompot, který jste předem rozmixovali na hladkou hmotu. Opět důkladně promíchejte.

3) Přidejte 1/2 hrnku oleje a znovu promíchejte, dokud nevznikne hladké těsto.

4) Nakonec přidejte prášek do pečiva a znovu promíchejte.

5) Těsto nalijte do vymazaného a vysypaného plechu a pečte v předehřáté troubě na 180 stupňů Celsia po dobu 25-30 minut. Po upečení nechte buchtu vychladnout.

Krém:

1) Do misky dejte 2 pomazánkové másla a 2 vanilkové cukry. Všechny suroviny důkladně rozmixujte, dokud nevznikne krémová hmota.

2) Přidejte pudink se šlehačkou, který jste předem uvařili podle návodu na obalu. Opět všechny suroviny důkladně rozmixujte do hladkého krému.

3) Nakonec buchtu postrouhejte margotkou.