Postarejte se dětem o bezpečnou zábavu na zahradě! Získáte tak čas na zahradničení i odpočinek.

    Sluneční paprsky začínají pomalu a jistě hřát a je tak ten správný čas vyrazit na zahrady a dohnat všechnu práci. Ačkoli je zahradničení velmi oblíbený koníček, někdy na něj při zaměstnání, péči o děti a domácnost zrovna nebývá čas. Navíc i na zahradě se během chvíle začnou zejména předškolní děti nudit. Jak je tedy bezpečně zabavit, a dokonce je i něčemu naučit?
    digitalizace si našla cestu do mnoha oblastí. to platí i pro pojišťovnictví. online pojištění a srovnávací portály jsou na webu všudypřítomné. a protože se tato nabídka bude pravděpodobně v příštích několika letech dále výrazně rozvíjet, pojďme se jí podívat na zoubek.

    Nechte si pomoci se snadnými zahradními pracemi

    Děti jsou velmi zvídavé a jsou rády, když se mohou učit novým věcem. Zapojte je tedy do zahradních prací, jako je sázení, setí, pletí nebo zalévání. Ačkoli se jedná o monotónní činnosti, nepřestanou děti bavit, pokud povzbudíte jejich fantazii. Stačí třeba popsat cestu semínka k rajčátku a nevynechat všechny nástrahy, které musí nová rostlinka překonat a se kterými jí můžete pravidelnou a správnou péčí pomoci.

    Nechte je, ať se hýbou

    Jestliže je vaše zahrada oplocená a nehrozí dětem při hraní na ní žádná specifická rizika, nechte je, ať hýří aktivitou. Hry na čerstvém vzduchu jsou přeci jen mnohem zdravější, a navíc neohrozí vitríny ve vašem obývacím pokoji. Pohyb je pro děti velmi důležitý a při správném výběru hraček na ven, můžete podpořit i zdravý rozvoj motoriky dítěte.

    Ideálním prostředkem mohou být dětská odrážedla, ta dítěti pomáhají s rozvojem hrubé motoriky a udržením rovnováhy. Stačí správně vybírat podle věku dítěte a postupně jej připravíte i na jízdu na kole bez přídavných koleček. Navíc s dětskými odrážedly je i obyčejná cesta do obchodu či na úřad dobrodružstvím.

    Chcete vyrazit na delší procházku? Vyzkoušejte elektrická autíčka

    Elektronické hračky milují nejen dospělí, ale i děti. Ještě nadšenější pak jsou, když daná hračka věrohodně napodobuje něco z toho, co používají dospělí. Je to samozřejmé, když se děti učí nápodobou od svých vzorů, kterými jsou před nástupem do školky právě rodiče, prarodiče a další dospělí. Díky tomu jsou také velmi populární elektrická autíčka pro děti, jež věrně napodobují osobní vozy různých značek.

    Tato dětská autíčka jsou velmi populární nejen pro hraní na zahradě, ale i v městských parcích a případně pak i na dopravních hřištích. Zde především děti předškolního věku můžete hravě naučit základním pravidlům provozu, které si pak jen ve škole či školce zopakují.

    Ačkoli se dojezdová vzdálenost jednotlivých modelů liší, můžete si s autíčkem pomoci i na kratších výletech nebo delších procházkách.