Domácí krkovička do skleničky s jednoduchým postupem – skvěle se hodí na krajíc chleba. Za recept děkujeme Petře. Pokud rádi mlsáte a zároveň jste vášnivým kuchařem či kuchařkou, budete mít z této novinky dozajista radost.
Domácí krkovička do skleničky s jednoduchým postupem:
Co budeme potřebovat:
- 1 kg vepřové krkovice
- 1 sádlo
- 5 cibulí, 5 stroužků česneku
- Sůl, pepř
Jak budeme postupovat:
1) Maso nakrájíme na kostky a zprudka orestujeme na sádle. Až se zatáhne, posolíme a popepříme a přidáme zbytek sádlo, aby bylo maso v něm ponořené.
2) Pečeme v troubě cca 2 hodinky na 170°. Pak přidáme nakrájenou cibuli na půlkolečka a česnek na plátky a vrátíme zpátky do trouby na půl hodiny při teplotě 150°.
3) Poté přendáme do skleniček. Přejeme Vám dobrou chuť.
Vyzkoušejte tuto krkovičku ve sklenici s domácím chlebem jehož recept naleznete zde.