Výměna vchodových dveří do bytu? Jde to i bez obav

Chystáte se rekonstruovat byt, a tak by bylo na čase vyměnit i vchodové dveře do bytu, ale máte z toho obavy? Není důvod. Výměna se sice může zdát jako další bolehlav v už tak náročném období, ale pokud zvolíte spolehlivého dodavatele, proběhne rychle a bez nervů.

výměna vchodových dveří do bytu? jde to i bez oba

Výběr dodavatele je klíčový

Úspěch si pohlídáte už tím, že vyberete spolehlivého dodavatele. Jak vypadá? Má vchodové dveře do bytu, které jste si vybrali, skladem a vy na ně tak nebudete muset dlouho čekat. Má dlouholeté zkušenosti s dodáváním kvalitních dveří a můžete jej navštívit v několika pobočkách po celé republice. Obrovskou výhodou také je, že vám dodá vchodové dveře do bytu s montáží, tedy s kompletními službami.

Předejdete tak problémům s pozdním dodáním nebo neprofesionální montáží, která je pro správnou funkčnost vchodových dveří do panelového bytu velmi důležitá. Jestli chcete mít jistotu, že se na dodavatele budete moci ve všem spolehnout, obraťte se na českou společnost HT dveře. Českým domácnostem dodávají a montují dveře s bezpečnostní třídou 3, protihlukovou a protipožární odolností.

Montáž si předem naplánujete

Jakmile si budete vchodové dveře do bytu s montáží objednávat, domluvíte si zároveň termín, kdy k vám přijedou montážníci, aby je nainstalovali. Pak už vše můžete hodit za hlavu a těšit se na nové dveře.

Chlapi si totiž vše potřebné přivezou s sebou, a to nejčastěji kolem osmé hodiny ráno. Před samotnou montáží ještě zkontrolují správnou barvu dveřního křídla a rozměry vzhledem k velikosti dveřního otvoru. Postarají se také o to, aby nedošlo k poškození podlahy – jednoduše ji zabezpečí krycí podložkou.

výměna vchodových dveří do bytu? jde to i bez oba

Hotovo bude za 6 hodin

Ptáte se, jak dlouho taková montáž asi zabere? Celá výměna vchodových dveří do bytu s kukátkem trvá v panelovém domě přibližně 6 hodin. Pokud bydlíte v cihle, může se stát, že se u vás montážníci zdrží trochu déle. Cihla totiž potřebuje náročnější zednické práce. I přesto bude za jeden den hotovo.

Pokud máte obavy, že sousedy pohyb montážníků na chodbě příliš nepotěší, oznamte jim výměnu vchodových dveří do bytu v dostatečném předstihu. Můžete třeba vyvěsit oznámení o montáži dveří na domovní nástěnku. Sousedy v něm poprosíte o trpělivost a informujete je o čase výměny.

Držíme palce, ať vyberete dobře a nové dveře vám dlouho slouží.