Hledáte nějakou chutnou, nepečenou tečku za odpolední kávou? Rádi byste vyzkoušeli něco nového a krémového? V tom případě tu jste na správném místě! Dnes si společně přichystáme piškotovou roládu s kakaem a smetanovým krémem. Díky přiloženému foto receptu a video návodu je příprava této dobroty velice snadná a časově nenáročná!
Oslovili jsme vás touto chuťovkou? Pojďme si tedy společně přichystat tuto piškotovou roládu s kakaem a smetanou!
Další skvělé recepty naleznete také na naší facebookové stránce Prima Kuchařka.
Pokud hledáte nějakou další dobrotu, pak rozhodně vyzkoušejte tuto buchtu s mákem!
Výborný recept na smetanovou roládu s kakaem:
Co budeme potřebovat:
- dlouhé piškoty
- 500 g mascarpone
- 400 g smetany ke šlehání
- instantní kávu
- 30 g kakaa
Jak postupovat:
1) Piškoty si namočíme v kávě.
2) Naskládáme je na pečící papír či potravinářskou folii.
3) Mascarpone si vyšleháme.
4) Po chvilce přidáme smetanu. Opět důkladně vyšleháme.
5) Krém naneseme na piškoty a důkladně jej uhladíme.
6) Posypeme kakaem.
7) Nyní začneme opatrně rolovat.
8) Srolovanou roládu umístíme v papíru (folii) do lednice na 2 hodinky.
9) Po uplynulé době si roládu z lednice vyndáme a pomažeme jí naším krémem.
10) Nakonec posypeme kakaem.