Voňavé francouzské koláčky, jejichž příprava trvá méně než 30 minut. Krásně voňavá skořice dodá sušenkám tu správnou chuť. Malí i velcí si je zamilují!

Co budeme potřebovat:
- 1 balíček váleného listového těsta
- 1 balíček vanilkového cukru
- 2 lžíce moučkového cukru
- 2 lžičky mleté skořice
Jak budeme postupovat:
1. Předehřejte troubu na 200 °C a vyložte plech pečicím papírem.
2. V míse smíchejte vanilkový cukr, moučkový cukr a mletou skořici. Listové těsto rozetřete a posypte směsí cukru a skořice.
3. Těsto opatrně rozválejte po obou stranách tak, aby se rohlíky uprostřed spojily.
4. Poté je nakrájejte na rovnoměrně silné kousky a rozložte na plech vyložený pečicím papírem. Pečte v předehřáté troubě asi 10 až 15 minut.