Chcete osvěžit Vaše léto zahradním bazénem? Bazény v Kostelci i v okolí!

Letošní vedra se blíží mílovými kroky a Vy stále dumáte, jestli si pořídit bazén na zahradu, nebo raději vyrazit k vodě, protože s tím je méně starostí? Pořiďte si zahradní bazén v Kostelci nad Labem a okolí bez starostí!

chcete osvěžit vaše léto zahradním bazénem? bazény v kostelci i v okolí!

To nejlepší řešení pro Vaši zahradu

Zapuštěný zahradní bazén je nejmodernější řešení, jak mít bazén i u Vás doma. Díky zapuštění je bazén skutečně přístupný a můžete tak i dělat více, než se v něm jen koupat, například můžete jen tak sedět na okraji s nohama v bazénu a užívat si vzájemné pohody a rodinou a přáteli popíjením drinků a podobně. Díky vestavěnému schodišti nebude vchod do bazénu nijak vizuálně překážet. Žádné zdi, které musíte přeskočit. Žádný žebřík, který musíte zdolat, a pod kterým se jen usazují nečistoty.

chcete osvěžit vaše léto zahradním bazénem? bazény v kostelci i v okolí!

Užívejte si ve větru, dešti díky zastřešení

Díky zastřešení se dá venkovní bazén používat prakticky celoročně. Nikdy Vás od Vašeho záměru jít se vykoupat neodradí nepřízeň počasí. Dešťová voda nerozhodí pH vody a navíc na Vás uvnitř nedosáhne. Zároveň tak budete krytí před větrem či sněhem. Navíc zastřešení zvyšuje bezpečnost, protože se nestane, že by v době Vaší nepřítomnosti do bazénu mohl někdo spadnout, ať už děti, zvířecí mazlíčci, nebo jen zvědavá veverka.

chcete osvěžit vaše léto zahradním bazénem? bazény v kostelci i v okolí!

Bazén bez starostí

Nabízíme komplexní řešení. Od návrhu bazénu, který bude pro Vás co nejvhodnější a nejvýhodnější až po jejich montáž či servis. Nabízíme i příslušenství jako filtrace, ionizéry a UV lampy. Nebudete tak muset řešit nic navíc, se vším Vám poradíme a vše zařídíme. Neváhejte se nám ozvat, nebo se za námi stavit na naší prodejně v Kostelci na Labem, kde si můžete prohlédnou vzorový bazén. Nabízíme bazény v Kostelci, v jeho okolí, ale i v celé ČR. Jsme rodinná firma, která se Vám bude snažit vyjít co nejvíce vstříc.