Snadná a rychlá příprava! Přesně tím se vyznačuje tento ořechový krém

Pokud hledáte inspiraci pro váš dezert v podobě nějakého chutného krému, jste tu na správném místě! Dnes si společně přichystáme ořechový krém, který mám opravdu rád. Je to především díky jeho snadné a rychlé přípravě. Nesmíme také zapomenout na to, že tento krém chutná opravdu božsky a to hlavně díky své jemné konzistenci. Hodí se tak na všechny možné druhy dezertů.

Oslovil vás tento recept? Pojďme si tedy společně přichystat ten nejjemnější ořechový krém!

Pokud i vy máte svůj oblíbený recept a chcete se s námi o něj podělit, pak rozhodně navštivte naši facebookovou skupinu Prima kuchařka.

Recept na nejjemnější ořechový krém
Zdroj: ketkes.com

Co budeme potřebovat:

  • 80 g moučkového cukru
  • 80 g vlašských ořechů
  • 200 g másla
  • 40 g cukru
  • 3 lžíce kávy

Jak postupovat:

1) Začneme tím, že si na pánvi zahřejeme cukr s drcenými ořechy. Směs poté umístíme do krabičky vymazané olejem a vložíme do lednice.

2) Pokračujeme tím, že si vyšleháme máslo s cukrem a kávou do podoby pěny.

3) V posledním kroku smícháme obě směsi dohromady a umístíme do lednice.

Dobrou chuť!

Sdílejte tento recept na ten nejjemnější ořechový krém také s vašimi přáteli! Určitě si také pochutnají. Můžete také navštívit náš další článek, kde naleznete recept na vanilkový dezert s medem a šlehačkou.