Trápí Vás krátké řasy? Získejte dokonale dlouhé, zdravé a tmavší řasy díky přírodnímu séru Denatura!

Jak jistě víte, řasy jsou nepostradatelnou součástí Vašeho obličeje, která dodává jasnou dominanci dokonalému vzhledu. Každá žena si přeje mít od přírody dlouhé mrkačky, se kterými bude moci zazářit i bez větších úprav, avšak né každé ženě jsou od matky přírody naděleny dlouhé a zdravé řasy. Co s tím? Máme pro Vás řešení!

Měli jsme totiž úplně stejný problém. Krátké a řídké řasy jsme nahrazovali prodlužováním a nalepovacími řasami (zdlouhavé lepení a vypadávání), díky čemuž se nám naše řasy zničili ještě více, než předtím. Lámali jsme si hlavu, jak bychom přirozenou cestou dosáhly dokonale dlouhých a zdravých řas, aniž bychom jim ještě více škodily.

A pak to přišlo.. Dali jsme hlavy dohromady a během několika měsíců jsme s pomocí profesionálních kosmetiček a odborníků vytvořili růstové sérum na řasy Denatura, které je plně přírodní a obsahuje složky, které podporují růst a zdraví Vašich řas. Všechny produkty jsme si společně ozkoušeli a již během pár týdnů jsme viděly neuvěřitelné výsledky, jako nikdy předtím. Naše ztracené řasy se probudily k životu a změnily se k nepoznání

Jak sérum Denatura funguje?

Po aplikaci séra na kořínky řas se produkt ihned vstřebá a dostává se k tzv. folikulám, ve kterých vznikají a rostou nové i současné řasy. Sérum při pravidelné aplikaci stimuluje a podporuje přirozený růst, zdraví tmavý pigment řas. Výsledkem jsou pak silnější, zdravější, delší a tmavší řasy. V kombinaci sérum Denatura a správné aplikace se první výsledky dostavují po zhruba dvaceti dnech. Po jednom až dvou měsících se dočkáte vysněné délky řas.

Zaručujeme 100% VÝSLEDEK a jako známku důvěry k produktu Vám nabízíme 100% GARANCI VRÁCENÍ PENĚZ, pokud jste po 12 týdnech používání nedosáhli žádných výsledků jednoduše nás kontaktujte a my Vám vrátíme peníze.

Více o garanci vrácení peněz najdete zde.

Rádi byste vyzkoušeli náš produkt? Zadejte kód DENATURA10 a získejte 10% slevu! Držíme Vám palce za cestou ke krásným, dlouhým a zdravým řasám! DENATURA