Pokud se k Vám blíží návštěva a vy nevíte, co rychle vymyslet za dezert, je pro vás tento dnešní recept tím pravým. Tato skvělá roláda je připravená jen ze tří surovin a chutná opravdu skvěle. Dokonale doplní šálek teplého čaje, kakaa, nebo kávy. Nadšené z něho budou nejen děti, ale i mlsní dospělí.
Další skvělé recepty naleznete také na naší facebookové stránce Prima Kuchařka.

Co budeme potřebovat:
- 4 vejce
- 200 g cukru
- 200 g hladké pšeničné mouky
- špetka soli
- vanilín
- 8 g prášku do pečiva
Na ozdobu:
- Džem nebo smetana nebo čokoláda
- Strouhaný kokos
Jak budeme postupovat:
1) Do mísy si dáme vejce, cukr, sůl a vše vyšleháme pomocí mixéru.
2) Přidáme prosátou hladkou pšeničnou mouku s práškem do pečiva a vypracujeme těsto.
3) Těsto navrstvíme na plech vyložený pečícím papírem a dáme péct na 15 minut při 180 stupních.

4) Upečené těsto potřeme oblíbenou marmeládou a srolujeme.

5) Povrch můžeme potřít marmeládou a posypat strouhaným kokosem. Přejeme Vám dobrou chuť.

Tato skvělá roláda Vás určitě mile překvapí.
CELÝ VIDEO RECEPT ZDE:
Doporučujeme – Nepečená čokoládová roláda s rychlou a snadnou přípravou