Dýňové latté a trendy podzimní boty = ideální hřejivá kombinace!

Léto končí a končí také lehké vrstvy oblečení a otevřené boty. Ikdyž ale něco končí, něco nového také začíná. Podzim. Elegantní přechod a příprava na zimu. Toto období dává zelenou elegantním i sportovním uzavřeným botám, které mají styl! Jaké podzimní boty se stanou hlavním hrdinou vaší hvězdné výbavy? Pojďte se s námi podívat na podzimní stálice, které zahřejí a užijete si v nich pohádkové pohodlí!

Lavička v podzimním parku plném barevného listí a na ní vy s oblíbenou kávou příjemně zahřívající ruce a na nohou podzimní boty zajišťující pohádkové pohodlí. Prostě idylka. Ale vrtošivé podzimní počasí není vždy idylické. Déšť umí pěkně zkomplikovat čas strávený venku. Představíme si nejlepší boty na podzim, které vám pomohou překonat nejen vrtošivé počasí, ale také nejrůznější módní výzvy!

Zdroj foto: Rieker

Robustní podrážky i elegantní podpatky

Masivní podrážky vás městskou podzimní džunglí provedou v záplavě obdivných pohledů. Tato podzimní obuv v sobě snoubí moderní design a také praktické využití. Nerozhodí vás kaluže a na mokrém povrchu půjdete s jistotou. Nepřehlédnutelné motorkářské kožené podzimní boty sednou k elegantnímu kabátu i bohémskému stylu.

Na podzim můžete také čarovat s výškou. Podzimní boty na podpatku vás efektně protáhnou směrem vzhůru. Tyto elegantní podzimní boty totiž nikdy nevyjdou z módy! A z módy nevyjdou ani podzimní boty na platformě. Díky platformě budou mít vaše nohy hezký odstup od chladných chodníků, což je velmi příjemný benefit.

Tenisky i chelsea boty jsou podzimní stálicí

Další nezbytné dámské podzimní boty jsou klasické tenisky. Pasují k džínám i šatům. Tyto nízké podzimní boty jsou samozřejmostí výbavy každé z nás. Podzimní tenisky vykouzlí ležérní pohodlí i nedbalou eleganci díky široké škále stylizací. Měla jste někdy na noze tyto podzimní boty na klínku? Klínek dodá teniskám vytříbenou jiskru. Takže se této kombinace nemusíte bát! 

Zdroj foto: Rieker

Podzim na stylové módní vlně zajistí také chelsea boty. Tyto nazouvací podzimní boty lehce nazujete, ale vyzouvat se vám budou těžko, protože si je zamilujete tak, že je nebudete chtít sundat z nohou!

A sundat nebudete chtít ani originální podzimní boty Rieker. Jejich praktické odpružení a lichotivý módní design jsou návykové! Široký výběr najdete na Rieker-eshop.cz. Dejte podzimu zelenou a rozmazlete své nohy idylickou módní péčí!