Jak si vybrat dámské jednodílné plavky, aby vyhovovaly vaší postavě?

Nakupujete dámské jednodílné plavky? Pak se podívejte na náš článek, jak si vybrat dámské jednodílné plavky, aby vyhovovaly vaší postavě. Správně vybrané plavky budou totiž pohodlné, na míru vašemu typu postavy a přizpůsobené vašim potřebám.
Dámské jednodílné plavky – vybírejte podle postavy

Poslední módní trendy umožňují skutečně pestrý výběr plavek. Od jednoduchých střihů s tenkými ramínky až po zajímavé designy se širokými ramínky. Než se pustíte do nákupu plavek, je dobré zvážit, jaký typ postavy máte. V první řadě vybírejte plavky podle velikosti poprsí. Plavky pro velká ňadra by měly být mnohem pevnější – kostice, širší ramínka a zapínání, kterému můžete věřit, jsou prvky, díky kterým se budete cítit dobře. Vyberte si plavky, ve kterých se budete cítit pohodlně a nebudete je muset neustále upravovat, nebo vytahovat výš.

Pokud vybíráte dámské jednodílné plavky na plavání nebo jiné aktivity, vsaďte na pohodlné modely. Výjimečnou oporu vám poskytnou plavky, které nejsou ani příliš velké, ani příliš malé. Podívejte se také na střih plavek. Například plavky se zapínáním za krkem jsou vynikající, protože umožňují volnost pohybu. S plavkami z elastického materiálu se budete cítit velmi dobře i při sportu.

Jednodílné plavky jsou ideální variantou pro ženy, které vynikají postavou ve tvaru jablka. Hodí se jim modely s dekorativními doplňky na úrovni poprsí – jemné volánky a módní zdobení, kterým účinně zamaskují nedostatky v oblasti pasu.

Dámské jednodílné plavky pro postavu tvaru hrušky

Pokud vás trápí širší boky a stehna, není to důvod, abyste nenosila plavky. Stačí si vybrat plavky MODIVO ve střihu, díky kterému bude vaše hruškovitá silueta vypadat odlehčenější. V tomto případě zvolte plavky více vykrojené, které opticky prodlouží nohy. Ženy s postavou ve tvaru hrušky by si také měly dát pozor na vzorované nebo volánové vrchní části plavek, které jim opticky přidávají na objemu. Světlé barvy a výrazné střihy přitahují pozornost, zatímco tmavší barvy vám pomohou splynout s davem.

Dámské plavky plus size

Pokud jde o plavky pro ženy plus size, které jsou vhodné pro tvarování postavy, je opravdu z čeho vybírat. Jednotlivé módní značky stále častěji nabízejí svým zákazníkům střihy plavek, které zeštíhlují jako profesionální korekční spodní prádlo a zároveň zaručují plnou svobodu pohybu a dýchání. Dámské plavky pro ženy s větší konfekční velikostí jsou v dnešní době velmi módním prvkem. Podívejte se například na modely značky Triumph nebo třeba Dorina.

Nesrovnávejte se s fotkami modelek. Při výběru plavek se řiďte svým vkusem. Nezapomeňte zdůraznit své přednosti. Pokud máte štíhlé ruce, ozdobte je náramkem, pokud máte dlouhé nehty, nalakujte je krásnou barvou, případně husté vlasy zvýrazněte zajímavým copem. Skrýt nedostatky můžete také pomocí tuniky či parea, které přes sebe jednoduše přehodíte.