Nemáte čas? Vyzkoušejte tento zákusek z listového těsta a kousek jablek

Milí přátelé tento skvělý recept z jablek a listového těsta Vám zaručeně zachutná. Výborně se hodí k lahodné voňavé kávě nebo domácímu horkému čaji. Příprava je velmi jednoduchá a rychlá. Určitě je připravte! Jsou vynikající. Vy i vaše děti je budete milovat.

Nemáte čas? Vyzkoušejte tento zákusek z listového těsta a kousek jablek
Zdroj: Il Rifugio Perfetto

Co budeme potřebovat:

  • 1 jablko
  • 1 rolka listového těsta
  • cukr – na pocukrování
  • mletá skořice – podle chuti

Jak budeme postupovat:

1. Jablko nakrájejte na půlměsíce a položte je pěkně na lístkové těsto.

Nemáte čas? vyzkoušejte tento zákusek z listového těsta a kousek jablek
Zdroj: Il Rifugio Perfetto
Nemáte čas? vyzkoušejte tento zákusek z listového těsta a kousek jablek
Zdroj: Il Rifugio Perfetto
Nemáte čas? vyzkoušejte tento zákusek z listového těsta a kousek jablek
Zdroj: Il Rifugio Perfetto

2. Posypte jablka cukrem, srolujte je do rolády a konce pevně slepte k sobě.

Nemáte čas? vyzkoušejte tento zákusek z listového těsta a kousek jablek
Zdroj: Il Rifugio Perfetto
Nemáte čas? vyzkoušejte tento zákusek z listového těsta a kousek jablek
Zdroj: Il Rifugio Perfetto

3. Jablečnou roládu nakrájejte na malé kolečka a položte je na plech s pečicím papírem. Posypte je znovu cukrem a dochuťte mletou skořicí.

Nemáte čas? vyzkoušejte tento zákusek z listového těsta a kousek jablek
Zdroj: Il Rifugio Perfetto
Nemáte čas? vyzkoušejte tento zákusek z listového těsta a kousek jablek
Zdroj: Il Rifugio Perfetto
Nemáte čas? vyzkoušejte tento zákusek z listového těsta a kousek jablek
Zdroj: Il Rifugio Perfetto
Nemáte čas? vyzkoušejte tento zákusek z listového těsta a kousek jablek
Zdroj: Il Rifugio Perfetto

4. Pečte v předehřáté troubě 25 minut při 200 °C.

5. Podávejte je s chutí a láskou.

Nemáte čas? vyzkoušejte tento zákusek z listového těsta a kousek jablek
Zdroj: Il Rifugio Perfetto
Nemáte čas? vyzkoušejte tento zákusek z listového těsta a kousek jablek
Zdroj: Il Rifugio Perfetto

VIDEO NÁVOD: