Hovězí maso se zelenými fazolkami a paprikou na pánvi, neváhejte a okamžitě jsi je připravte! Je to skvělý nápad na lahodný a chutný oběd nebo večeři. Příprava je jednoduchá a rychlá. Výsledek stojí zaručeně za to!
Co budeme potřebovat:
- 400 g hovězí maso
- sůl – podle chuti
- černý pepř – podle chuti
- špetka papriček
- 2 – 3 lžíce sójová omáčka
- 1 lžíce citronová šťáva
- 1 lžíce olivový olej
- 1/2 papriky
- 200 g zelené fazolky
Jak budeme postupovat:
1. Hovězí maso nakrájejte na tenké plátky a dejte do mísy. Osolte, opepřete a posypejte feferonkami. Zalijte sójovou omáčkou, citronovou šťávou a polijte olivovým olejem. Promíchejte lžící a nechte 15 minut odpočívat.
2. Položte je na pánev s olejem a osmažte je dohněda.
3. Mezitím nakrájejte 1/2 červené papriky a zelené fazolky spolu přidejte do pánve k hovězímu masu a vařte na mírném ohni 7 minut.
4. Podávejte s láskou, velkou chutí a grácií.
5. Dobrou chuť!