Masové kuličky v listovém těstu: Super inspirace na slaný předkrm

Hledáte inspiraci na nějakou tu slanou chuťovku? V tom Případě tu jste na správném místě! Dnes si společně přichystáme fantastický, slaný předkrm v podobě mletých kuliček v listovém těstu! Příprava je díky přiloženému foto receptu velice snadná a nenáročná.

Oslovili jsme vás touto dobrotou? Pojďme si tedy společně přichystat tento fantastický, slaný předkrm v podobě mletých kuliček v listovém těstu!

Další skvělé recepty naleznete také na naší facebookové stránce Prima Kuchařka.

fantastický, slaný předkrm v podobě mletých kuliček v listovém těstu!
Zdroj: youtube/Appetizing.tv-Baking Recipes

Pokud hledáte nějakou další dobrotu, pak rozhodně vyzkoušejte tento ořechový zákusek!


Výborný recept na fantastický, slaný předkrm:

Co budeme potřebovat:

  • 800 g listového těsta
  • 450 g mletého masa
  • 1 vejce
  • 1 cibule
  • 5 g soli
  • černý pepř
  • 50 g tvrdého sýra
  • 1 vejce (na pomazání)

Jak postupovat:

1) V míse si smícháme mleté maso, vejce, cibuli, sůl a pepř. Důkladně promícháme a vypracujeme si hezké kuličky.

fantastický, slaný předkrm v podobě mletých kuliček v listovém těstu!
Zdroj: youtube/Appetizing.tv-Baking Recipes

2) Listové těsto si nařežeme na takovéto obdélníky.

fantastický, slaný předkrm v podobě mletých kuliček v listovém těstu!
Zdroj: youtube/Appetizing.tv-Baking Recipes

3) Masové kuličky, takto jednoduše zabalíme.

fantastický, slaný předkrm v podobě mletých kuliček v listovém těstu!
Zdroj: youtube/Appetizing.tv-Baking Recipes

4) Umístíme na plech a potřeme vejcem.

fantastický, slaný předkrm v podobě mletých kuliček v listovém těstu!
Zdroj: youtube/Appetizing.tv-Baking Recipes

5) Na vrch umístíme nastrouhaný sýr.

fantastický, slaný předkrm v podobě mletých kuliček v listovém těstu!
Zdroj: youtube/Appetizing.tv-Baking Recipes

6) Pečeme při 220 stupních zhruba 30 minut.

fantastický, slaný předkrm v podobě mletých kuliček v listovém těstu!
Zdroj: youtube/Appetizing.tv-Baking Recipes

VIDEO NÁVOD NA SLANÝ PŘEDKRM: