Tato pikantní chuťovka z cukety Vás určitě mile překvapí.Chutná k párku, pod maso i na chléb s máslem. Její příprava je velice jednoduchá a rychlá. Sklenice Vám vydrží i několik měsíců. Pojďme se podívat, co všechno budeme potřebovat a jak postupovat.

Co budeme potřebovat:
- 1,50 kg cukety
- 0,50kg rajčat
- 0,30kg kapie
- 2 pol.lžíce soli
- 1 káv.lžička pepř
- 1 palička česnek
- 0,15 kg cukr
- 1dl ocet
- 3 pol.lžíce hořčice
- feferonky
- cibule
Jak budeme postupovat:
1) Na 2dl oleje zpěnit 4 cibule. Následně přidat i ostatní ingredience a dusíme hodinu.
2) Dále směs rozmixujeme, přepasírujeme a vložíme do sklenic 15 min.sterilovat.