Vynikající pomazánka z vajec a tuňáku – Recept na tento předkrm krok za krokem. Skvěle se hodí na čerstvé pečivo. Určitě nebudete litovat.
Co budeme potřebovat:
- 1 bochník
- 1 stroužek česneku
- 2 vařená vejce
- 100 g taveného sýra
- 1 plechovka tuňáka ve vlastní šťávě
- majonéza – podle chuti
- sůl, mletý černý pepř – podle chuti
Jak budeme postupovat:
1. Nakrájejte bochník na plátky.
2. Plátky osmažte na suché pánvi z obou stran do zlata. Poté je z obou stran potřete stroužkem česneku.
3. Uvařená vejce a tavený sýr protřete na velkém struhadle.
4. Přidejte tuňáka z konzervy, majonézu, sůl a mletý černý pepř podle chuti. Velmi dobře promíchejte.
5. Plátky potřete směsí.