Hledáte nějakou chutnou, nepečenou tečku za odpolední kávou? Rádi byste vyzkoušeli něco nového a krémového? V tom případě tu jste na správném místě! Dnes si společně přichystáme piškotovou roládu s kakaem a smetanou. Díky přiloženému foto receptu a video návodu je příprava této dobroty velice snadná a časově nenáročná!
Oslovili jsme vás touto chuťovkou? Pojďme si tedy společně přichystat tuto piškotovou roládu s kakaem a smetanou!
Další skvělé recepty naleznete také na naší facebookové stránce Prima Kuchařka.

Pokud hledáte nějakou sladkou dobrotu, pak rozhodně vyzkoušejte tento makový dezert!
Výborný recept na piškotovou roládu s kakaem a smetanou:
Co budeme potřebovat:
- dlouhé piškoty
- 500 g mascarpone
- 400 g smetany ke šlehání
- instantní kávu
- 30 g kakaa
Jak postupovat:
1) Piškoty si namočíme v kávě.

2) Naskládáme je na pečící papír či potravinářskou folii.

3) Mascarpone si vyšleháme.

4) Po chvilce přidáme smetanu. Opět důkladně vyšleháme.

5) Krém naneseme na piškoty a důkladně jej uhladíme.

6) Posypeme kakaem.

7) Nyní začneme opatrně rolovat.

8) Srolovanou roládu umístíme v papíru (folii) do lednice na 2 hodinky.

9) Po uplynulé době si roládu z lednice vyndáme a pomažeme jí naším krémem.

10) Nakonec posypeme kakaem.
