
Hledáte inspiraci na nějaký ten rychlý oběd či večeři? Máte doma pár kousků hub? V tom případě tu jste na správném místě! Dnes si společně přichystáme houbové rizoto na smetaně!
Příprava vám nezabere moc času a to především díky našemu foto receptu. Oslovili jsme vás touto inspirací? Pojďme si tedy společně přichystat houby s rýží na smetaně!
Další skvělé recepty naleznete také na naší facebookové stránce Prima Kuchařka.

Pokud hledáte nějakou další dobrotu, pak rozhodně vyzkoušejte tyto luxusní krémové těstoviny s houbami a kuřecím masem!
Výborný recept na houbové rizoto na smetaně:
Co budeme potřebovat:
- 350 g hub
- 1 ks cibule
- sůl
- pepř
- 200 g rýže
- 100 ml smetany na vaření
- 300 ml kuřecího vývaru
Jak budeme postupovat:
1. Houby si nakrájíme a začneme na pánvi na oleji smažit společně s cibulkou.

2. Osolíme a opepříme.

3. Po chvilce smažení přidáme rýži, smetanu a kuřecí vývar.

4. Takto pod pokličkou a za občasného míchání necháme povařit zhruba 20 minut. Hotovo!


Dobrou chuť!
Navštivte také naši facebookovou skupinu Inspirace na slané recepty, kde najdete každý den skvělé tipy na slaná jídla!
VIDEO NÁVOD NA HOUBY S RÝŽÍ NA SMETANĚ:
Přečtěte si také:
- Překrásné adventní dekorace, z kterých si každý vybere – Modrá, šedá či červená!
- Rychlé, snadné a chutné – Připravte si toto skvělé občerstvení z listového těsta!
- Rakvičkové vánoční cukroví: jemná delikatesa, která se rozplyne na jazyku
- Jemné žloutkové foukané cukroví jako od babičky – rychlé a nesmírně dobré
- Rychlovka s velkou chutí: Krakonošův oheň – pikantní kuřecí nudličky v krémovém kabátu











































