Křupavé kuřecí řízky pečené v troubě s trochou hovězího vývaru
Hledáte jednoduchý a chutný recept na oběd či večeři? Představujeme vám klasiku, kterou si zamilujete: Křupavé kuřečí nebo vepřové maso s lahodnou bramborovou přílohou.Ingredience:Křupavé maso: Kuřecí nebo vepřové maso (dle výběru) Sůl, pepř Strouhanka Vejce Vývar: 1/2 kostky hovězího bujonu 1/4 kostky másla 1/2 hrnce vody Bramborová příloha: Brambory Cibule Příprava:1) Křupavé maso: Maso nakrájejte, osolte, … Pokračování textu Křupavé kuřecí řízky pečené v troubě s trochou hovězího vývaru
Pro vložení na váš web používající WordPress, zkopírujte a vložte tuto adresu URL
Pro vložení obsahu, zkopírujte a vložte tento kód na váš web