Smažené brambory, které vás nadchnou – Navíc plněné šunkou!

Dnešní recept na výborné smažené brambory plněné šunkou, jsme si vypůjčili v naší facebookové skupině Prima kuchařka od naší čtenářky Elišky Darvašové, tímto jí děkujeme. V této skupině se s námi můžete také podělit o váš oblíbený recept. Stačí přidat hezkou fotku i s ingrediencemi a postupem. My tento recept zařadíme do našeho receptového magazínu. Také se můžete s námi a dalšími čtenáři této skupiny podělit o to, co máte dnes k obědu nebo jaké pohoštění chystáte na narozeninovou oslavu.

Nyní ale už zpět k dnešnímu receptu. Příprava je velice snadná a časově nenáročná. Hodí se tak jako skvělá odpolední svačinka. Výhodou je, že si tyto smažené brambory můžeme dochutit tak, jak vyhovuje právě vám. Oslovil vás tento recept? Pojďme si tedy společně přichystat tyto výborné smažené brambory plněné šunkou!

Pokud i vy máte svůj oblíbený recept a chcete se s námi o něj podělit, pak rozhodně navštivte naši facebookovou skupinu Prima kuchařka.

Smažené brambory plněné šunkou
Zdroj: Prima kuchařka

Pokud hledáte nějakou další dobrotu, pak rozhodně vyzkoušejte tyto arašídové šneky!


Výborný recept na smažené brambory:

Co budeme potřebovat:

  • Brambory
  • šunka
  • vejce
  • mouka
  • strouhanka
  • olej

Jak postupovat:

1) Začneme tím, že si oloupané brambory nakrájíme na kolečka o tloušťce půl cm. Každé kolečko si nařízneme do 3/4. Poté je zabalíme do utěrky a necháme hodinu odpočinout. Brambory nám tak hezky změknou a půjdou lépe plnit.

2) Po uplynulé době začneme jednotlivé brambory plnit tím co máme rádi. Po té je osolíme a začneme obalovat jako klasické řízky.

3) Smažíme v oleji z obou stran. Máme hotovo!

Recept na smažené brambory plněné šunkou
Zdroj: Prima kuchařka
Recept na smažené brambory plněné šunkou
Zdroj: Prima kuchařka

Přejeme Vám dobrou chuť!

Vyzkoušeli jste tento skvělý recept? Podělte se s námi o výsledek. Vyfoťte Váš výtvor a zašlete nám ho na náš email primainspirace@email.cz. Děkujeme