Jak připravit křupavé, lahodné domácí bramborové lupínky – žádné kupování, ale domácí výroba!

Máte chuť na bramborové lupínky, ale nechce se vám do obchodu? Nechoďte tam! Dnešním receptem, který vám nabízíme jsou křupavé lahodné domácí bramborové lupínky. Určitě jsi je připravte a výsledek bude zaručeně stát za to! Domácí výroba je domácí výroba, nic se ji nevyrovná!

Pokud i vy máte svůj oblíbený recept, rozhodně nám o něm napište do naší facebookové skupiny Prima kuchařka.
Jak připravit křupavé, lahodné domácí bramborové lupínky - žádní kupování, ale domácí výroba!
Zdroj: Cooking Kun

Domácí bramborové lupínky

Co budeme potřebovat:

  • 600 g brambory
  • 1 lžíce sýra v prášku

Jak budeme postupovat:

1. Brambory oloupejte a nakrájejte na jemná kolečka, zalijte vodou a opláchněte.

2. Vodu slijte přes síto, vložte je do hrnce s vodou a vařte 1 minutu. Poté je vložte do studenější vody, aby byly brambory pevnější.

3. Následně je položte na utěrku, osušte je a vložte na pánev s olejem, nechte je v oleji plavat a pečte je na mírném ohni 5 minut dozlatova a křupava.

4. Po upečení je vyndejte z oleje, přendejte do misky s mřížkami a posypejte práškový sýrem.

5. Můžete si k nim zvolit také libovolný dresink podle vlastního výběru.

6. Podávejte je s velkou chutí a láskou.

Přejeme dobrou chuť!

VIDEO NÁVOD: