Výměna oken od profíků z KW Fenster

Potřebujete vyměnit okna, ale nevíte, kde začít? Zavolejte profíky z KW Fenster a mějte o starost míň. Lidé z firmy KW Fenster jsou spolehlivými parťáky v oblasti instalace oken a dveří na klíč už deset let. 

Okna už máte vyměněná, ale po zimě začaly mírně drhnout? Nebojte se ozvat kvůli servisu! Šikovní montážní pracovníci se o pravidelnou údržbu oken rádi postarají. 

výměna oken od profíků z kw fenster
Zdroj: kwfenster.cz

Kdy je čas na výměnu oken? 

Okna z plastu nebo ze dřeva mají desítky let dlouhou životnost, hliníková vydrží s největší pravděpodobností i celé století. Pokud jste měnili okna na konci předešlého milénia, další výměna oken tak teoreticky čeká až mladší generaci, vaše vnoučata případně pravnoučata.

Obecně se ale doporučuje okna měnit cirka po dvaceti až pětadvaceti letech. Je to dáno technologiemi, které jdou neustále vpřed a které oknům propůjčují stále lepší termoizolační vlastnosti. To je navíc při současných cenách energií informace, nad kterou je dobré se minimálně zamyslet. 

Výhodou nových oken je také jejich nízká zvuková propustnost. Ať už máte okna otočená do rušné ulice, nebo vás večer při dešti rozčiluje zvuk dopadajících kapek na plechový parapet balkonu, s novými okny nic takového řešit nebudete. 

Zvuková izolace u nových oken sice neeliminuje chrápání vaší drahé polovičky, ale zvuky zvenčí vás už od spánku rušit nebudou. 

 

Výměna oken na klíč

Lidé z KW Fenster jsou vám nablízku, abyste byli i vy o krok blíž svému vytyčenému cíli. Podívejte se na nabídku oken, dveří a stínicí techniku. Nové materiály disponují stále lepšími termoizolačními vlastnostmi, takže vám ve výsledku pomohou snížit účet za vytápění v chladných měsících i náklady za klimatizaci v horkých letních dnech. 

V KW Fenster zajistí výměnu oken od A do Z:

  • Pracovníci se seznámí s vámi a vašimi požadavky
  • Vyberou s vámi ideální řešení
  • Vytvoří předběžnou cenovou nabídku
  • Přijedou si vše pečlivě zaměřit
  • Provedou profesionální montáž
  • Postarají se o záruční a servisní služby

Prošli jste si nabídku, ale nevíte, co je pro vás to pravé? Nedělejte si starosti, profíci z KW Fenster to s vámi vše proberou. Stačí vyplnit dotaz přes poptávkový formulář, zatelefonovat na číslo 608 857 173, nebo se rovnou zastavit v prodejně Na Roudné 443/18 v Plzni. 

 

Montáž oken s KW Fenster 

KW Fenster nabízí ověřený postup kvalitní RAL montáže, která se hodí jak při rekonstruování, tak při osazování oken u novostaveb. 

Je to moderní systém montáže oken, při kterém jsou izolační spáry utěsněny tak, aby byl vnitřek domu chráněn před vlhkostí a aby byla spára zároveň dobře odvětrána a nevnikla do ní voda zvenku. 

Zákazník by se měl být vědom toho, že montáž oken při rekonstrukci vyžaduje často další stavební opatření, rozhodující jsou nejen těsnící materiály, ale také vhodná úprava ostění před montáží. V KW Fenster vám navrhnou to nejvhodnější řešení.

 

Údržba oken

U oken je nutné provádět pravidelnou údržbu. Pokud tomu tak není, může se stát, že začnou při otevírání drhnout. Časem také dochází  k opotřebení těsnění – tím  uniká teplo ven. 

Buďte zodpovědní a nechávejte si seřídit okna pravidelně. Kdo ví, třeba díky takto ušetřeným penězům vyrazíte příští rok na dovolenou.

Zvláštní údržbu potřebují dřevěná okna. Ty je potřeba pravidelně (dvakrát ročně) ošetřovat speciálním povrchovým balzámem. Tím se prodlužuje životnost materiálu, protože nátěr zároveň zacelí případné mikrotrhliny v rámu. 

 

Spolehlivost a dobře odvedená práce 

Výměna oken potká v životě většinu z nás, abyste tuto záležitost vyřešili bez nervů a v pohodě, obraťte se na profesionály z KW Fenster.

Pracovníci firmy KW Fenster jsou si vědomi toho, že spolehlivost, dobře odvedená práce a kvalita jsou pro zákazníky klíčové. Se svým proklientským přístupem se firma KW Fenster stala dynamickým hráčem na trhu nejen v České republice, ale i v Německu. Jejich profesionalita zkrátka nezná hranic. Tak se na ně neváhejte obrátit ani vy.