Stavíte v okolí Prahy? Kontejnery a stavební materiály od Siegla jsou tu pro vás!

Hledáte firmu, na kterou se budete moct spolehnout při realizaci vašeho stavebního projektu? Firma Siegl je spolehlivým parťákem na trhu už od roku 1990. 

jak vybrat popelnici k rodinnému domu? 
Zdroj: pixabay.com

Potřebujete kontejner na stavební odpad? Nebo chcete stavební materiál naopak dovézt? Oslovili jste několik firem a výsledkem je několikadenní čekání?

Odborníci z firmy Siegl s více než dvaceti lety zkušeností vědí, že prioritou je vedle spolehlivosti také čas – garantují Vám proto nejrychlejší dodání kontejneru v Praze. Siegl to umí se svými auty opravdu rozjet, řidiči jsou schopni přijet v rozmezí šedesáti minut až čtyř hodin podle Vámi určeného dojezdového cíle. 

Chci dovézt stavební materiál 

Stavíte v okolí Prahy a potřebujete přivézt stavební materiál? Lidé z firmy Siegel Vám rádi stavební materiál dovezou, abyste byli o krok blíž svému stavebnímu cíli. S garancí nejrychlejšího dodání po Praze Vám dovezou materiál svými vozy včas,  ať už si vyberete z nabídky jakýkoliv stavební materiál včetně zeminy nebo zásypového písku

S garancí nejrychlejšího dodání po Praze Vám Siegl nabízí tyto stavební materiály:

  • zásypový materiál 
  • písek 
  • štěrk
  • kačírek
  • recyklát
  • zemina A (pro konečné terénní úpravy)
  • zemina B (pro zásypy a dorovnávání větších terénů)
  • beton 

Netušíte, jaký typ betonu nebo štěrku je pro Vás ten pravý? Nedělejte si starosti, profíci ze Sieglu Vám doporučí to nejvhodnější. Stačí vyplnit Váš dotaz přes poptávkový formulář, nebo zatelefonovat na číslo 602 20 30 44 a zeptat se dispečerů, kteří jsou tady pro Vás sedm dní v týdnu od 6:00 do 22:00 včetně svátků.

Chci odvézt odpad

Realizace stavebního projektu je spojená s řadou stavebních úprav terénu, mnohdy se člověk neobejde bez bourání. I v této fázi Vám bude Siegl spolehlivým partnerem – s odvozem odpadu vzniklého při budování, přestavby stávajících domů či demolice nepotřebných objektů má více než dvacetileté zkušenosti. 

Řidiči z firmy Siegl se postarají o odvoz stavebního odpadu včetně suti, zeminy, živice a dřeva. 

Díky neustálému rozšiřování flotily vanových/řetězových kontejnerů s nosností dvanáct tun a objemem deset kubíků jsou pracovníci firmy Siegl schopni přijet až se čtyřmi těmito vozy naráz. 

Tuto službu ocení ti, kteří realizují výkopové práce a rekonstrukce v centru Prahy, kde jsou kladeny nároky na prostor a zároveň je potřeba dovážet v co nejkratším čase velké množství sutě a zeminy. 

Pro ty nejnáročnější je v nabídce turbokontejner, se kterým umí řidiči přijet do šedesáti minut a který se hodí na odvoz suti, zeminy nebo odpadu. 

Že jste úplně na začátku svého stavebního projektu? Ještě nebouráte, ale teprve vyklízíte? V Sieglu se nebojí ani velkoobjemového odpadu a rádi Vám přistaví velkoobjemový kontejner na lehký odpad, jako jsou plasty, papíry, dřevo, nábytek nebo železo. Počítají také se starým nábytkem, koberci, liny nebo třeba pohovkami. 

Spolehlivost a dobře odvedená práce 

Pracovníci firmy Siegl jsou si vědomi toho, že spolehlivost, dobře odvedená práce a včasná realizace zakázky jsou pro hladký průběh stavebního projektu klíčové. S více než dvacetiletou zkušeností a proklientským přístupem se firma Siegl stala jedničkou na trhu v oblasti dopravy stavebního materiálu a likvidace odpadu, zajišťuje také zemní a výkopové práce včetně možnosti zapůjčení techniky.

Z nabídky služeb si vybere každý, kontejnerový vozový park Siegl je největší v Praze a stále se rozrůstá. Dispečeři jsou pro Vás k dispozici každý den včetně víkendů a svátků od 6:00 do 22:00 na čísle 602 20 30 44. Poptávku můžete odeslat i přes poptávkový formulář na webu firmy Siegl. 

Víte o někom, kdo tento článek ocení? Sdílejte ho se svými přáteli.