Domů Recepty Překvapte své hosty tímto chutným receptem na kuřecí prsa

Překvapte své hosty tímto chutným receptem na kuřecí prsa

ZDROJwww.youtube.com

Sháníte skvělý recept na jídlo, kterým o víkendu pohostíte rodinu? Krok za krokem vám představíme tenhle skvělý recept na kuřecí prsa. Na nic nečekejte a vrhněte se do příprav, než bude pozdě, zvládne to každý začínající kuchař i kuchařka!

překvapte své hosty tímto chutným receptem! jednoduché a chutné!
Zdroj: Lecker schnell

Co budeme potřebovat:

  • 1 ks bílého zelí
  • 3 velká kuřecí prsa
  • sůl – podle chuti
  • černý pepř – podle chuti
  • červená mletá paprika – podle chuti
  • 1 lžíce zakysané smetany

Dresink:

  • 2 lžíce zakysané smetany
  • 1/2 lžíce francouzské hořčice
  • 4 rajčata
  • 70 g sýra
  • petržel a kopr – na ozdobení

Jak budeme postupovat:

1. Bílé zelí nakrájejte na velké kolečka. Každé kolečko položte na plech s pečicím papírem a posypte solí. Vložte na 15 minut do trouby předehřáté na 200 °C.

překvapte své hosty tímto chutným receptem! jednoduché a chutné!
Zdroj: Lecker schnell

2. Kuřecí prsa rozkrojte na polovinu. Přikryjte je fólií a z obou stran je naklepejte. Také z obou stran je osolte, opepřete a posypte mletou červenou paprikou. Marinujte.

překvapte své hosty tímto chutným receptem! jednoduché a chutné!
Zdroj: Lecker schnell

3. Vyjměte zelí z trouby, každé kolečko potřete zakysanou smetanou a na každé položte marinovaná kuřecí prsa.

překvapte své hosty tímto chutným receptem! jednoduché a chutné!
Zdroj: Lecker schnell
překvapte své hosty tímto chutným receptem! jednoduché a chutné!
Zdroj: Lecker schnell

4. Dresink: V misce smíchejte zakysanou smetanu s francouzskou hořčicí. Míchejte.

Nepřehlédněte:
Tortilla se šunkou, ementálem a hořčičným dresinkem - jednoduché a vysoce návykové!

5. Kuřecí prsa potřete dresinkem a ozdobte nakrájenými rajčaty. Přikryjte je pečicím papírem a alobalem.

6. Pečte v předehřáté troubě 30 minut při 200 °C.

7. Vyjměte plech se zelím a prsíčky, posypte strouhaným sýrem a pečte 10-15 minut při 200 °C.

8. Ozdobte petrželkou a koprem.

9. Podávejte na talíři s láskou a grácií.

10. Dobrou chuť!

VIDEO NÁVOD: