Domů Recepty Tento nepečený 3BiT zaplavil internet a my víme proč: Je tak lahodný,...

Tento nepečený 3BiT zaplavil internet a my víme proč: Je tak lahodný, že ho musíte ochutnat!

ZDROJna-talerzu.pl

Také máte rádi tyčinky 3BiT? Pokud ano, máme pro vás senzační recept, jak si je připravit v klidu domova. Zaručujeme vám, že si tyto nepečené řezy naprosto zamilujete a na klasický 3BiT z obchodu si ani nevzpomenete!

Pokud i vy máte svůj oblíbený recept, rozhodně nám o něm napište do naší facebookové skupiny Prima kuchařka.

Recept na nepečený 3BiT

Co budeme potřebovat:

na základ:

  • máslové sušenky
  • 1 bal. karamelové salko

na krém:

  • 500 ml mléka
  • 3/4 šálku cukru
  • 200 g másla
  • 2 lžíce hladké mouky
  • 2 polévkové lžíce bramborového škrobu

pro třetí vrstvu:

  • 750 ml smetany ke šlehání
  • 3 balení. stužovač
  • 3 lžičky cukru
  • čokoláda na strouhání


Jak budeme postupovat:

  1. Připravte si formu o rozměrech 25 x 31 cm a dno vyložte sušenkami.
  2. Přilijte salko (buď kupte již zkaramelizované, nebo vařte běžné salko ve vodě asi 3 hodiny) a pěkně ho uhlaďte.
  3. Sušenky opět navrstvěte.
  4. Přiveďte 250 ml mléka k varu a do druhé poloviny vmíchejte cukr, mouku a škrob.
  5. Když se mléko vaří, přidejte za stálého míchání druhou mléčnou směs a uvařte na hustou kaši, kterou nechte vychladnout.
  6. Máslo vyšlehejte do pěny a postupně přidávejte vychladlou mléčnou směs.
  7. Navrstvíme na sušenky a pěkně uhladíme.
  8. Navršte vrstvu sušenek.
  9. Šlehačku ušlehejte se ztužovačem a cukrem do tuha a pěny.
  10. Navrstvíme na sušenky a pěkně uhladíme.
  11. Odložte do chladničky, aby ztuhly (pokud chcete, aby byla vrstva krému zcela tuhá, přidejte 1 balíček – želatina v prášku nemusí být)
  12. Ozdobte strouhanou čokoládou a podávejte.
Nepřehlédněte:
Připravte si pikantní slaninové tyčinky z listového těsta – vhodné na každou příležitost

Přejeme dobrou chuť!

nepečený 3BiT
Zdroj: na-talerzu.pl

Sdílejte tento skvělý recept na nepečený 3BiT i Vašim přátelům! Vyzkoušejte také recept na jablečný koláč se Salkem: Úžasná chuť a jednoduchá příprava