Domů Recepty Vynikající recept na vepřovou kotletu s bramborami a žampióny – jednoduché a...

Vynikající recept na vepřovou kotletu s bramborami a žampióny – jednoduché a rychlé

ZDROJCookrate - Meat Recipes

Nevíte co uvařit k obědu a nechce se vám v kuchyni trávit příliš mnoho času? Vyzkoušejte tento vynikající recept na vepřovou kotletu s bramborami a žampióny – jednoduché a rychlé. Za pár minut máte napečeno jídlo pro celou rodinu. Toto jídlo navíc chutná i druhý den.

vynikající recept na vepřovou kotletu s bramborami a žampióny – jednoduché a rychlé
Zdroj: Cookrate

Vynikající recept na vepřovou kotletu s bramborami a žampióny:

Co budeme potřebovat:

  • cibule – 3 ks
  • houby – 500 g
  • brambory – 1 kg
  • vepřové maso – 1 kg
  • sůl – 10 g
  • černý pepř – 5 g
  • sladká paprika – 5 g
  • sušený česnek – 5 g
  • olej na smažení – 50 ml
  • tvrdý sýr – 150 g
  • hořčice
  • majonéza

Jak budeme postupovat:

1) Začneme tím, že si oloupeme a omyjeme brambory, které následně nakrájíme na plátky a uložíme na vymazaný plech.

2) Omytou a nakrájenou krkovici na plátky přendáme do mísy. Přidáme sůl, pepř, sušený česnek, sladkou papriku a vše promícháme.

3) Připravené maso navrstvíme také na plech a ještě opepříme a osolíme.

vynikající recept na vepřovou kotletu s bramborami a žampióny – jednoduché a rychlé
Zdroj: Cookrate

4) Smícháme si majonézu s hořčicí a touto směsí potřeme maso i brambory. Povrch posypeme nastrouhaným sýrem.

5) Na pánvi si osmažíme cibulku se žampióny. Přidáme pepř, sůl a promícháme. Tuto směs navrstvíme na plech a přikryjeme alobalem.

Nepřehlédněte:
Vepřová pečeně v bramborové obalu - Vynikající inspirace na oběd či večeři!
vynikající recept na vepřovou kotletu s bramborami a žampióny – jednoduché a rychlé
Zdroj: Cookrate

6) Pečeme hodinu při 160 stupních. Přejeme Vám dobrou chuť.

Vyzkoušejte tento recept co nejdříve. 
Vyzkoušejte tento recept co nejdříve.                                            Zdroj: Cookrate

VIDEO NÁVOD NA VEPŘOVOU KOTLETU:

Doporučujeme – Připravte si vynikající čínu – kuřecí kousky ve smetanové omáčce s rýží si zamilujete