Recept na výbornou odpolední svačinku: Domácí pudink s banány a piškoty!

Hledáte-li ideální inspiraci na víkendovou odpolední svačinku, pak jste tu na správném místě! Dnes si společně přichystáme domácí pudink s banány a piškoty, který já osobně dělám velice rád. Tento domácí pudink vás osloví především svou snadnou a rychlou přípravou a jsem přesvědčen, že si jej oblíbí hlavně ti nejmenší u vás doma.

Velkou výhodou této svačinky je, že si jí můžete dochutit tak jak vyhovuje právě vám. Tento pudink je také skvělým tipem na víkendovou snídani až do postele, kterou zajisté potěšíte celou vaši rodinku. Už se vám sbíhají sliny? Pojďme si tedy společně přichystat tento domácí pudink s banány a piškoty!

Pokud i vy máte svůj oblíbený recept a chcete se s námi o něj podělit, pak rozhodně navštivte naši facebookovou skupinu Prima kuchařka.

Recept na domácí pudink s banány a piškoty
Zdroj: thenovicechefblog.com

Co budeme potřebovat:

  • 1 vanilkový pudink bez vaření
  • sladké kondenzované mléko
  • 1 šálek mléka
  • cukr podle chuti
  • kelímek smetany ke šlehání
  • 5 ks velkých banánů
  • piškoty

Jak postupovat:

1) Začneme tím, že si do mísy vsypeme vanilkový pudinkový prášek. Poté přidáme kondenzované mléko. Následně přidáme klasické mléko. Vše důkladně promícháme.

2) Pokračujeme tím, že si vyšleháme dotuha smetanu, směs poté přidáme k té pudinkové. Opět důkladně promícháme. Na dno mísy si vyskládáme piškoty a na ně naskládáme kolečka banánů.

3) Zarovnáme pudinkem a opět opakujeme postup s piškoty a banány. Znovu zalijeme pudinkem. Takto opakujeme do zdělání ingrediencí. Máme hotovo!

Sdílejte tento recept na domácí pudink s banány a piškoty s Vašimi přáteli! Určitě si také pochutnají. Můžete také navštívit náš další článek, kde naleznete fantastický recept na jednoduchý čokoládový dezert.