Domů RECEPTY Výborná čokoládová buchta se zakysanou smetanou: Snadná příprava! Recept Zde

Výborná čokoládová buchta se zakysanou smetanou: Snadná příprava! Recept Zde

Sdílejte

Dnes si společně přichystáme skvělou čokoládovou buchtu s ještě lepší zakysanou smetanou. Tento Recept Vás okouzlí svou snadnou a také velice rychlou přípravou, Vám tak zůstane více času na jiné aktivity. Pojďme tedy na to!


Co budeme potřebovat:

  • 80 g hladké mouky
  • 80 g čokolády
  • 80 g cukru
  • 2 lžíce kakaa
  • 2 ks vajec
  • 1 pytlík prášku do pečiva
  • 1 pytlík vanilkového cukru

krém

  • 150 g cukru
  • 50 ml zakysané smetany
  • 20 ml mléka
  • 2 pytlíky vanilkového cukru
  • 1 pytlíky vanilkového pudinku
  • čokoláda na polevu
  • 2 lžíce oleje (poleva)

Jak postupovat:

1) Začneme tím, že si smícháme vajíčka s oběma cukry. V druhé misce si smícháme kakao, mouku, nakrájené kousky čokolády a také prášek do pečiva. Promícháme a přidáme vajíčka.
2) Připravíme si plech, který si vyložíme pečícím papírem. Směs na něj poté rovnoměrně rozetřeme. Pečeme při 150 stupních zhruba 15-20 minut.
3) Pokračujeme krémem. Klasickým způsobem si uděláme pudink. Přidáme polovinu cukru a na mírném ohni přivedeme k varu. Jakmile nám vystydne přidáme vanilkový cukr, zbylý cukr a také zakysanou smetanu. Vše důkladně promícháme.
4) Korpus, který jsme vytáhli z trouby si rozřízneme na 3 stejné části. Poté stačí už jen seskládat stylem korpus, krém, korpus, krém korpus. Vrch poté polijeme rozpuštěnou čokoládou.

Sdílejte tento fantastický recept na čokoládovou buchtu s Vašimi přáteli! Určitě si také pochutnají!

 

zdroj: sussunkfozzunkfinomat.blogspot.com