Úžasný nepečený mléčný řez se smetanou, který Vás vrátí do dob našeho dětství!

Sdílejte

Tuto pochoutku si určitě každý z nás pamatuje z dětství a i nyní ji můžeme často vídat v reklamě v televizi. Tento fantasticky chutný dezert má velmi jednoduchou a rychlou přípravu. Vaše rodina si tento dezert velmi oblíbí. Přesvědčte se sami. Uvidíte že se k tomuhle receptu budete rádi vracet! Tak jdeme na to!


Co budeme potřebovat:

  • 400 g smetany
  • 3 malá balení želatiny
  • 300 g cukru (podle potřeby)
  • 300 ml mléka
  • 450 g zakysané smetany
  • 5 lžící kakaa
  • 1 lžíce oleje
  • 1 šálek vody

Jak postupovat:

1) Nejdříve si smícháme 2 balení želatiny ve 200 ml mléka. Pomalu mícháme, dokud se želatina v mléce nerozpustí. Pomalu povaříme.

2) Nachystáme si prázdný plech na pečení. S ručním robotem smícháme směs s kysanou smetanou, 1 šálkem cukru a smetanou. Připravenou hmotu nalijeme na plech na pečení a umístí me do chladničky, dokud se neztuhne.

3) Dále si vytvoříme čokoládový nátěr: smícháme kakao se zbývajícím cukrem a třetím balíčkem želatiny. Přidáme 100 ml mléka a 100 ml vody, důkladně promícháme a několik minut vaříme. Necháme směs vychladnout.

4) Po ochlazení vylijeme čokoládovou polevu na krém a necháme znovu vychladnout. Necháme ztuhnout po dobu nejméně 5 hodin, poté můžeme podávat.

Přejeme Vám dobrou chuť!

Sdílejte tento fantastický recept na nepečený mléčný řez s Vašimi přáteli! Určitě si také pochutnají!

 

zdroj: bidista.com

 

Napsat komentář

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.